Септемврийски намаления от ТЕД

Само през септември матраци ТЕД имат специално предложение към своите клиенти! Вземете с - 20% отстъпка от редовната цена пет от най-любимите и поръчвани топ модели - еднолицев матрак с пружини Милано, еднолицев матрак  без пружини Милано D, топ матрак Сан Ремо, непромокаем протектор Перфекта и релаксиращата възглавница Lavender Sense.

Матраци ТЕД - промоция

Еднолицев Матрак Милано

Популярният матрак Милано е еднолицев модел с отлични характеристики, подходящ за цялото семейство! Класическият модел е изграден от пружинна бонел система в съчетание с полиуретан и свежи влакна, които осигуряват необходимата поза на гръбначния стълб и разпределя тежестта на тялото по повърхността. Продуктът е с вградена подматрачна рамка и е подходящ за използване с повдигащ механизъм.

►►Разгледайте еднолицеви матраци ТЕД и техните цени

Еднолицев Матрак Милано D

Непружинният матрак Милано D е еднолицев модел, чието еластично ядро от полиуретанова пяна, профилиран пенополиуретан Ортофлекс и свежи влакна  създават уникален комфорт по време на сън. Калъфът е изработен от специален текстил, преминал през  антибактериална и антиакарна обработка. Високато ниво на анатомичност осигурява на тялото правилната поза за сън. Матрак Милано D е с вградена подматрачна рамка, което прави неговото използване лесно и удобно!

►►Разгледайте двулицеви матраци ТЕД и техните цени

Матрак Милано Д - разрез

Топ Матрак Сан Ремо

Топ матрак Сан Ремо е изработен от иновативния материал Новафлекс, който запазва температурата на тялото. Ергономичното ядро обгръща тялото, придава изключителна мекота и превръща леглото Ви в уютно място за сън или почивка! Топ матракът е подходящ за прибавяне към стари или неудобни матраци, както и към нови такива с цел допълнителен комфорт и мекота!

►►Разгледайте топ матраци ТЕД и техните цени

Възглавница Lavender Sense

Възглавница Lavender Sense притежава ядро, изградено от силиконови свежи влакна. Деликатният аромат на лавандула гали сетивата и предразполага към спокоен и релаксиращ сън. Нанокапсулите с лавандулов аромат действат успокоително на целия организъм и премахват натрупаното всекидневно напрежение. Калъфът от висококачествен текстил е снабден с цип за бърза и лесна поддръжка на хигиена.

►►Разгледайте възглавници ТЕД и техните цени  

Възглавница Lavender Sense

►►Разгледайте протектори за матраци ТЕД и техните цени

Непромокаем Протектор Перфекта

Надматрачен протектор Перфекта е непромокаем модел от матраци ТЕД. Протекторът предпазва вашия матрак от захабяване, петна, различни течности  и бързо износване. От едната страна продуктът притежава лице от 100% памук, а гърбът е изграден от полиуретанов слой PU 0.02 мм, който не пропуска вода и други течности. Моделът е перящ се за по-лесна хигиена и поддръжка.