Матраци ТЕД - качество и производство

Матраци ТЕД - устойчивост в производството

В наши дни, световната икономика преживява интересна трансформация - за пръв път в историята си, човечеството се опитва да намали темпото на потреблението. Този процес е резултат от огромната консумация в "разглезените" западни държави, които бяха изкушени от широкия асортимент продукти на ниски цени, предоставяни в резултат на ожесточената конкуренция с азиатските производители. Тези стоки се превърнаха във "еднодневки," което има огромни последици за околната среда. Вълната на зелените инициативи нараства с всеки изминал ден, защото стана ясно, че ресурсите на нашата планета са ограничени.

Матраци ТЕД - щадяща производствена практика

В светлината на настоящата промяна в парадигмата, компаниите, включително и ТЕД БЕД, бързо се адаптират към тази "нова тенденция" - практики, които спестяват ресурси и предоставят високо качество, което осигурява продукти с продължителен живот и по-устойчиво потребление. Този феномен насърчава разпространението на различни международни сертифициращи стандарти, които стават стандартна част от ежедневения опит. Клиентите често се ориентират към тези сертификати, когато избират продукт, вместо да се фокусират само върху цената.

Матраци ТЕД - производствена практика

В индустрията на матраците, сертификатите носят изключително значение, защото матраците не само трябва да предоставят дълъг живот и комфорт, но също така трябва да осигуряват добра ортопедична подкрепа за правилната поддръжка на гръбнака - като се има предвид, че матракът е по същество медицински продукт. Поради своята специфичност и честотата на използване, матраците трябва да бъдат изработени от материали, които са безвредни за човешкото тяло. Всъщност, тъй като прекарваме около една трета от живота си върху матрака, когато спим, изборът на матрак и неговите характеристики са от съществено значение за нашето здраве и удобство.

Матраци ТЕД и сертификатите за качество

В света на производството на матраци, матраци ТЕД се отличават с примерни практики, които включват сертифициране на продуктите от водещи международни лаборатории за повече от десетилетие. TÜV Rheinland, известен с тестването на качеството на стоки и услуги от различни произходи, е добре познат и на българския пазар. Най-популярните продукти на матраци ТЕД се гордеят с максимални оценки за качество от тази независима лаборатория, както и с ортопедичен сертификат от българската Изпълнителна агенция по лекарствата (ИАЛ).

Други сертификации, които набират значителна популярност, включват STANDARD 100 от OEKO-TEX® и CertiPUR, които потвърждават използването на безопасни и екологично чисти материали. Накрая, независимите проучвания сред потребителите също служат като барометър за качеството на дадена марка.

Матраци ТЕД - сертификат за качество

Знаем, че доволните клиенти са най-добрата реклама за всяко предлагано изделие. Нещо, което става все по-очевидно, е наличието на "медал за най-добро качество," който днес заема почетно място в съзнанието на потребителите. Тази година с удоволствие матраци ТЕД обявяват, че и те могат да се похвалят със същият златен медал за най-високо качество в категорията на матраците на българския пазар, присъден от международната организация ICERTIAS.

Златният медал QUDAL представлява значително признание, тъй като е резултат от оценките на българските потребители, които ценят качеството на продуктите най-високо. Този престижен награден символ подчертава това, което е от значение за потребителите днес: качество, стойност и надеждност. Този медал несъмнено доказва, че усилията на матраци ТЕД за постигане на върховно качество и комфорт са оправдани и че бранда наистина се разраства, поддържайки високите стандарти пред потребителите.