Ортопедична възглавница на матраци ТЕД

Често ви се случва да се събуждате с болки във врата? Може би възглавницата, с която спите от години, ви е най-удобна, но има възможност точно тя да се окаже причината за вашия дискомфорт. Вероятно възглавницата е твърде мека или твърда за вас, а може би е твърде висока или ниска, като по този начин за главата и врата ви не е осигурена правилна поддръжка. Открай време все повече хора се събуждат сутрин, чувствайки голям дискомфорт, като в повечето случаи причината за това е ползването на неподходяща възглавница. За да осигури максимално удобство и спокоен сън за своите потребители, фирмата за матраци ТЕД създава ортопедична пружинна (покет) възглавница.

►► Разгледайте Ортопедична пружинна (покет) възглавница

Правилна стойка на врата - снимка

Защо ортопедична пружинна (покет) възглавница е правилният избор за вас?

Ортопедична пружинна (покет) възглавница е със сърцевина от 78 пружини, обвити в индивидуални джобчета от нетъкан текстил. Покет пружинките са нарицателно за висок комфорт не само в Европа, но и в Америка, а производителите залагат на тях в изработката на едни от най-луксозните си модели матраци. Освен това, покет пружините имат независими опорни точки, което значи, че всяка пружинка реагира отделно от останалите, спрямо натиска на който са подложени. Едно от многото предимства на този вид пружинки е, че позволяват свободното движение на въздух през възглавницата, осигурявайки постоянно проветрение, а по този начин се елиминира възможността за задържане на влага и се създава идеална здравословна антибактериална среда. Това прави възглавницата изключително подходяща за хора с алергии или предразположени към такива.

Ортопедична пружинна (покет) възглавница на ТЕД - снимка

Моделът ортопедична пружинна (покет) възглавница на матраци ТЕД притежава сертификат за ортопедичност и нейната ефикасност е тествана в болница Токуда в град София, при пациенти, които страдат от безсъние и хронични болки в областта на гърба. Покет пружинките идеално поемат всяка една извивка и осигуряват идеалната позиция на врата и главата, елиминирайки напрежението. Висококачествената ортопедична възглавница с покет пружинки е и със сваляем калъф от фин памук, който може да се пере. Ако търсите начин с който да се преборите с хъркането, главоболието и схванатия врат сутрин, то тази възглавница е идеалното решение за вас, като само в тук - в mattro.net, може да я поръчате на най-ниска цена и то с безплатна доставка до всички села и градове в страната!