Най-честите оплаквания за матраци

Ние, от онлайн магазин за продукти за сън Mattro.net, разговаряме с хиляди потребители, търсещи матрак, всяка година. Обикновено, клиентът се свързва с нас, защото нещо не е както трябва с неговите продукти за сън, или сънят му не го удовлетворява. Събрахме най-честите оплаквания, които получаваме и някои съвети към тях, за да получите съня, към който се стремите, без да вредите на бюджета си.

Най-честите оплаквания за матраци

Матракът ми е твърде стар

Понякога, няма нищо нередно с матрака ви. Чувствате, че нещо не е наред, защото матракът ви е твърде стар. Може би, е износен тук-там, има определно място, където потъва повече от обикновено, не е правилният размер или е с остарели материали. Някои клиенти твърдят, че матракът им не струва. Повярвайте ни, чували сме всичко! Знам всичко, относно старите матраци, и болката, която причиняват, и как се ядосвате, когато матракът не ви осигурява достатъчно комфорт и подкрепа. Така че, вместо да чакате матракът ви да стане прекалено стар, го подобрявайте или сменяйте редовно.

►► Разгледайте нови матраци с намаление до -80%

Смяна на матрака

Матракът ми е твърде малък

Друго оплакване, което чуваме е, че клиентите спят на матраци, твърде малки за техните нужди. Ако "надрастнете" матрака си, може да се почувствате, сякаш покупката ви е измама, но не трябва да е така. Ако се огледате за добри оферти, ще намерите страхотни начини да спасите своето убежище за сън.Нашият съвет е предварително да помислите как би могъл да се промени живота ви в следващите няколко години. Добра идея е, да вземете малко по-голям матрак, отколкото смятате, че ви е необходим, за да се спасите от излишни нерви от прекалено малък матрак в бъдеще.

Големина на матрака

Матракът ми не се регулира

Предполагаме, че напоследък сте чували за така популярните регулируеми легла и техните предимства? Такива легла позволяват повдигане на главата или на главата и краката. За тях са най-подходящи латексовите матраци. Истина е, регулируемите легла са изключително удобни за четене или гледане на телевизия в леглото.

►► Разгледайте Моторно легло Polaris El

Регулируеми легла

Матракът, който искам надвишава бюджета ми

Това е често оплакване от потребителите, което ни навежда на мисълта, че те не са склонни да инвестират в съня си. Колкото по-висококачествени материали има в даден матрак, толкова по-комфортен е той, и съответно, е на по-висока цена. Матракът от висок клас има по-дълъг живот, а и по-дълга гаранция. За онези, които се затрудняват да закупят матрака, който са си избрали, ние предлагаме опция за покупка на изплащане.

►► Разгледайте условията за покупка на изплащане

Освен това, в онлайн магазин Mattro.net ще откриете матраци от всякакъв ценови клас, за да изберете най-подходящия за вас.