Матраци Магнифлекс - лого

Magniflex с два нови модела матраци от колекция Classico - Zip Sleep New и Silvercare

Матраци Magniflex предлагат на българския пазар нови, подобрени модели матраци, за направата на които са вложени висококачествени материали, а дамаските са обработени, за да предадат комфорт, мекота и уют при всеки допир с тях. Моделите са пакетирани под формата на руло и са лесни за транспортиране.

Модел Zip Sleep New е подобрен вариант на прочутия матрак Zip Sleep и очарова с модерния си дизайн и с атрактивения капитонаж на текстила. Калъфът на модела е снабден с цип, той е обработен с екстракт от растението Алое Вера, което е популярно със своите релаксиращи и регенериращи качества, спомага успокояването на организма и за по-лесното му заспиване. Матракът е с ядро, изградено от Elioform soft пяна, която придава оптимална подкрепа на тялото и се подпомага за неговия пълноценен сън и възстановяване.

Матрак Zip Sleep

Модел Silvercare е усъвършенстван и по-твърд вариант на матрак Medicare. Silvercare разполага с калъф от сребърни нишки, които имат антиоксидантен и антибактериален ефект. Калъфът е снабден с цип и е съставен от две части. Дамаската е мека и приятна. Ядрото е на модела е изградено от високоеластична пяна, равномерно разпределяща тежестта на спящия по площта на матрака. Към матрака са добавени два сантиметра мемори пяна от едната му страна. Матрак Silvercare е изработен от висококачествени материали, които ще ви дарят със спокойствие и ще се погрижат за вашия комфорт докато спите. 

 ►►Разгледайте матрак Silvercare

Матрак Silercare