Двулицев матрак Body Balance - нов продукт от Матраци ТЕД

Матраци ТЕД стартират производството на нов продукт създаден, за да осигури пълна отмора и комфорт на организма. Матрак Body Balance е двулицев матрак с анатомични свойства, които предразполагат тялото да се отпусне максимално, без излишно натоварване на мускулатурата. Това е много важно за качествен сън и свежо събуждане.

►►Разгледай актуални модели двулицеви матраци ТЕД

Матрак Body Balance - снимка

Матрак Боди Баланс е продукт, който предлага избор на потребителя, по-мека страна или страна с по-твърдо усещане. Сърцевината му е изградена от 2 слоя полиуретанова пяна с различна плътност, специално профилирани, за да възприемат формата на тялото като предлагат комфорт според индивидуалните изисквания на потребителя. От едната му страна е вложен  слой от мемори пяна, която допълнително омекотява модела, обгръща тялото и му осигурява правилна позиция по време на сън. Така се поддържа идеален баланс на организма и се постига максимална отмора.

Матрак Body Balance

Структурата на матрака е такава, че позволява добра проветривост, за да не се образува излишна влага в сърцевината. Това не позволява зараждането на бактерии и акари. Освен това калъфът на Body Balance е с антибактериален плат, подсилващ защитата от алергии, като поддържа хигиенична среда за сън.