Матрак Nike Star - статия снимка

MATTRO.NET представя уникалния матрак на НиЛо, Nike Star

Ако се чудите какво общо имаме ние, екипът на MATTRO.NET с Николета Лозанова, ето какво е: страстта и пристрастието към хубавите матраци, изготвени от най-прецизно подбраните и перфектно съчетани материи, с изцяло здравословни функции, с приказно мека и нежна повърхност за приятни сънища, за отмора. След като дълго време коментирахме с Ни Ло как изглежда и как кара да се чувстват жените перфектният матрак се появи именно Nike Star: олицетворението на матрака за градски момичета, с всички функции, от които те имат нужда, с изяществото и грижата, за които те мечтаят и се борят и на вън, и у дома, с интимния допир, който остава тайна и загадка за останалите, но с много прочувствена близост между него и притежателката му. В тази връзка, ние от MATTRO.NET с удоволствие и с огромна гордост за наистина перфектно свършена работа, съвместно с Ники Лозанова, ви представяме нашето ново творение: Nike Star, истинският, добрият и нежен, грижовен и модерен матрак за градски момичета… Ето няколко думи за него, негово величество матрак Nike Star.

Фотосесеия на Николета Лозанова

С какво матрак Nike Star спечели Николета Лозанова?

Nike Star не е просто матрак…той даже не е просто матрак за градски момичета. В него има много повече от това и трябва всяка една от вас да се докосне до него, да полежи няколко секунди върху него, за да усети действителния му уют, да се почувства истинска в прегръдките му. От MATTRO.NET направихме така, че Nike Star да ви даде наистина заслужената почивка, а ние знаем, че вие имате нужда от нея, че я заслужавате. Всяка сутрин за вас е забързана и динамична, така че последните прекарани минути в леглото следва да са наистина не само блаженство, но и зареждащи с енергия, за да се гмурнете в предизвикателствата на новия ден подобаващо и ентусиазирано. Знаем, че бурята от събития и задължения за вас, градски момичета, започва от рано. В повечето случаи вие не се излежавате до късно, а напротив: навивате будилника за максимум 8 часа и ставате, за да направите своята сутрешна тренировка, за да закусите здравословно с прясно и свежо приготвена закуска, а след това да тръгнете и по задачки: кой на снимки или в офиса на работа, кой да стигне до университета или курса си по интериорен дизайн или чужд език, кой да посети родителите, за да им помогне с нещо или да се види с приятелките, докато чукне часът и за съществените задължения…

►► Разгледайте всички снимки от фотосесията с Ни Ло

Знаем, също така, и че не се прибирате по светло. Та вие сте градски момичета и винаги ще се намери какво друго да свършите чак до вечерта..А накрая, за да си вземете глътка свежест и почивка след всички тези задължения, разбира се, ще се отбиете до любимия си ресторант с любимия или до коктейл бара, за да ударите няколко питиета с компанията…И така до късно вечер, когато уморени ще се приберете вкъщи и единственото нещо, което ще искате да направите, е да си легнете: в уютното, топло и скъпоценното легло, на отпускащия тялото и нервите матрак. И точно тогава, след целия този забързан ден, у дома ще ви чака той: нежен на допир, съвсем деликатен към кожата и приятно събуждащ сетивата ви матрак! Точно тогава се появява той: Nike Star, истинският лидер, най-добрият и даже единствен сред матраците за градски момичета. Той е вашият любим, когато любимият го няма, той е топлата прегръдка, когато имате нужда от майчина подкрепа, той е мълчаливото успокоение, което всяка една от вас търси в напрегнатите моменти. Той е Nike Star: грижовен и обичащ ви безрезервно, а освен това и щадящ както ставите, така и сухожилията ви. Направихме го със специално антибактериално покритие, защото знаем колко придирчиви и взискателни сте, когато става въпрос за хигиена и здравословен сън в още по-здравословна обстановка. Той пасва на спалнята ви: луксозна и съвсем небрежно декорирана, но с най-добрите съвременни аксесоари за сън!

Николета Лозанова - фотосесися

Мили момичета, каним всички вас на тест проба да опитате колко приятен и уникален може да е матрак Ники Стар. Подарете си здраве и красота, подарете си сън, от който няма да искате да се събуждате, но и който ще ви зарежда и тонизира всяка сутрин. Подарете си Nike Star – матракът на Николета Лозанова, матракът на градските момичета. Той е направен с много любов специално за вас и ние така силно бихме желали всяка една от вас да го притежава у дома си!