Защо гостите са недоволни от хотелските матраци - снимка

Защо гостите остават недоволни от матраците в хотела ви?

Знаете ли защо гостите на вашия хотел, почивна станции, комплекс или традиционна къща за гости не се връщат при вас? А имате ли си идея кое е онова основно нещо, което всеки клиент иска на първо място да получи, отсядайки някъде – без значение от броя звезди на мястото, разположението на туристическия обект или голямата реклама? Да започнем с отговорите на въпросите отзад напред.

И така, на първо място, вашите клиенти търсят място, където да пренощуват, да си починат, да преспят. Защо не са доволни? Защото те не успяват да се наспят, не си тръгват отпочинали, а понякога дори и още по-лошо: тръгват си с болежки. За всичко това са виновни не кой да е, а вашите матраци!

►► Разгледайте хотелски комплекти - основа с матрак

Болки в гърба

Как да привлечем повече гости в хотела си, с помощта на нови матраци?

Вашите хотелски матраци може да са прекалено некачествени или твърде евтини матраци. А може и просто да не са добре подбрани. Може даже да са толкова стари, и вие толкова отдавна да не сте ги виждали, че и да не подозирате къде е истинският проблем на слабата ви клиентела. Всичко това е възможно, но това, което също е възможно, е да промените развоя на събитията в своя ползва. Как да стане това? Как да върнем клиентите в хотела или станцията си за почивка, хижата или малката еко селска къща в китния родопски регион? Сменете своите матраци. Толкова е лесно и толкова бързо ще усетите разликата. Задайте си въпроса, защо човек отива в планината, защо си взима отпуска, защо след ваканция се чувстват презаредени? Защото тези хора са се наспали! Техните тела са отпочинали мускулите – възстановени, ставите – отново в норма, сухожилията – без напрежение, стягане или схващане! И макар точно в този момент за вас да е непонятно да си представите как ще върнете клиентите си с нови матраци, успехът ви е вързан в кърпа и гарантиран, ако следвате тази логика. Просто преценете какъв бюджет можете да отделите за смяна на всички матраци още сега. Ако мислите, че все още не ви достигат средства за по-качествени матраци, вземете назаем или вземете матраци на изплащане. Обмислете място, в което можете да получите отстъпка от цената на едро за матраци, най-вече ако легловата ви база е голяма и имате минимум 50 легла.

►► Mattro.net предлага индивидуални оферти за хотели

Закуска в хотел

Това, което ще успеете да сътворите, е да накарате своите гости да се завърнат тук, защото съзнавайки или не, че това се дължи на вашите матраци, те ще изпитват усещане за отмора, за взета почива всеки път, след като си тръгнат от вашия хотел, хижа, къща за гости, почивна станция и т.н. Ние сме убедени, че осъзнавайки грешката си в неправилното оборудване на хотелските стаи, вие вече правите първата крачка. Остава да предприемете и следващата крачка – инвестиция за нови, удобни, луксозни, функционални и наистина практични матраци, от които да останат доволни и вашите гости, и вие, след като броят на клиентите се увеличава с всеки следващ сезон!

Хотелска спалня

Е, какво още чакате?! Тръгвайте на пазар още днес! Време е да вдигнете бизнеса си на крака! Пожелаваме ви късмет, успехи и само хубави матраци!