Топ матраци - поръчвани модели?

Най-поръчваните топ матраци

Много често хората спят на не особено удобен матрак, тъй като нямат достатъчно средства да отделят, за да си купят нов такъв. Но от доста време насам матрачната индустрия е измислила решение за проблема. Това са топ матраците! Те се поставят върху старият ви и неудобен матрак, създавайки повече комфорт. Избора е изключително голям при топерите, като при тях също има много видове материали и различни височини. Те варират от 3 до 9 см. Разгледайте и някои от най-поръчваните ни модели топ матраци и изберете този, който на вас ще ви е най-комфортен.

►►Разгледайте топ матраци с - 75% намаление

Топ матраци с полиуретанова/ високоеластична пяна

В зависимост от плътността и еластичността на пяната, този вид топери може да се усещат с различна твърдост.

Топ матрак Алое Виско Топ матрак Алое Виско – този модел е предложение на матраци Маттро и е изграден изцяло от високоеластична HR пяна. Твърдостта му е умерена и е подходяща за масовия потребител. Височината на топера е 5 см, които са достатъчни да покрият някакви неравности на матрака и да подобрят усещането му. Предимство при този продукт е калъфа с цип, който може да се сваля и пере. Самата дамаската е обработена с Алое Вера, която помага за максимално отпускане и релакс.

Топ матрак Лавандула Виско

 Топ матрак Лавандула Виско – ядрото на този топер отново е от еластична пяна. Тя има специален профил с обособени седем зони на комфорт. Те предлагат индивидуална опора за всяка част от тялото. Като усещане е среден към мек вариант и е подходящ за хора, на които матрака му е твърд. Чрез този топер вие ще омекотите усещането му. Височината му е 6 см, а самият калъф има лек аромат на лавандула, която действа успокояващо.

Топ матраци с мемори пяна

Топерите, които са изградени изцяло от мемори пяна се усещат по-меки. Трябва да се насочите към тях само ако матрака ви е твърд и искате да го омекотите. Самата memory пяна заема формата на вашето тяло и намалява напрежението.

Топ матрак Lavender Memory Топ матрак Lavender Memory – изцяло изграден от мемори пяна, този модел нежно ще обвие тялото ви и ще ви предостави максимален комфорт. Височината му е 6 см, калъфа е с лек аромат на лавандула. Тя има много и различни качества, но определено най-голямото от тях е успокояващото действие.

Топ матрак Smart Topper Aloe

Топ матрак Smart Topper Aloe – топера е предложение от португалската фирма I-Sleep. Той е по-нисък модел 3 см, изграден изцяло от мемори пяна. Този вароант топер може да се използва за леки неравности, но няма да подобри прекалено много комфорта на матрака ви. Текстила на модела е обработен с Алое Вера. Предимство е, че при него има и ластици, с които лесно да го закрепите към матрака си.

Топ матраци комбинирани с мемори пяна и друг вид пяна

Предимството при този вид топери е, че предлагат две страни с различно усещане, както и за всеки сезон. В повечето случаи страната с мемори пяна се усеща по-мека и е подходяща за по-студените месеци, а другата страна се усеща една идея по-твърда.

Топ матрак Алое Мемори Топ матрак Алое Мемори – Топ матрака, производство на матраци Матро, е комбинация от мемори пяна - 2 см и високоеластична пяна - 4 см.  Общата му височина с калъфа е 7 см. Така той определено ще покрие всякакви неравности. Калъфа е обработен с Aloe Vera и има цип за по-добра хигиена.

ТопМемори

Топ матрак ТопМемори – предложението е матраци Блян. При него съотношението мемори пяна и HR пяна е на равно (3:3 см). Височината му е 6 см, а калъфа е капитониран за по-добър външен вид и повече комфорт.

Топ матраци от латекс

Освен основните материали , използвани за топерите, има и модели, които са съставени изцяло от латекс (топ матрак с латекс ЕКОН) или такива с капсули с охлаждащ ефект (топ матрак CoolSense Memory Gel).Както сами виждате избора наистина е огромен. Трябва само да седнете и да помислете какъв точно е проблема с вашия матрак, за да знаете към какъв топер да се насочите. Ако не успеете да се справите сами, винаги може да се обърнете към консултантите от нашия сайт Mattro.net, които с удоволствие ще ви съдействат.