Подматрачни рамки - поръчвани модели?


 

Подматрачни рамки - поръчвани модели

Избора на спални продукти е от изключителна важност. Те трябва да бъдат подбрани много внимателно, защото са един от основните фактори за качествен сън и за вашето здравословно състояние. Много често хората наблягат на висок клас матрак, но забравят за рамката, която играе основна роля за удобството. На пазара има изключително голям избор от различен вид рамки. Каква точно да изберете вие обаче? В тази статия ще ви предложим модели, които са едни от най-предпочитаните и търсени от клиентите.

►►Разгледайте всички модели подматрачни рамки

Дървени подматрачни рамки

Подматрачните рамки с дървен профил са малко по-високи от тези с метал. Те са по-бюджетен вариант, може да се използват с повдигащ механизъм, като за целта се разпробива рамката. Ето и някои от най-поръчваните дървени подматрачни рамки:

-  Рамка Standart Techno 510 – този модел е на матраци ТЕД. Изградена е изцяло от дървен профил и букови ламели. Ламелите са свързани с профила чрез ПВЦ обувчици. По този начин гъвкавостта е по-добра и комфорта е по-голям.

Подматрачни рамка Standart Techno 510

►►Разгледайте подматрачна рамка Standart Techno 510

Метални подматрачни рамки

Рамките, които са с метален профил са доста по-устойчиви на натоварване. Те са и по-предпочитаните варианти. При тях има планки, на които се поставя механизма и отново може да използвате подматрачното пространство.

- Подматрачна рамка Комфорт - този модел е устойчив, изработен с еластични букови ламели, които поемат свободно движенията и са напълно безшумни. Металния и профил е изработен така, че да издържи на натоварвания до 130 килограма за единичен размер и до 260 килограма при двоен размер.

  Подматрачна рамка Комфорт

►►Разгледайте подматрачна рамка Комфорт

- Рамка Лукс с повдигащ механизъм - модела е устойчив на интензивно натоварване, благодарение на металния профил и на буковите ламели, които са прикрепени посредством еластични обувчици. Модела се предлага в комплект с повдигащ механизъм с мощност от 1000 нютона.

Подматрачна рамка Лукс с повдигащ механизъм

►►Разгледайте подматрачна рамка Лукс с повдигащ механизъм

-  Подматрачна рамка Лукс – моделът е предложение на матраци Матро. Това е може би и най-поръчваната рамка. Тя е изградена от здрав, метален профил с букови ламели. Гаранцията и е 3 години. В областта на гърба и кръста отново има плъзгачи, чрез които да регулирате твърдостта.

Подматрачна рамка Лукс

►►Разгледайте подматрачна рамка Лукс

Подматрачни рамки със специални опции

Това са вид рамки, които предлагат различно повдигане на част от тялото ви, предлагайки повече комфорт. Дали ще искате модел, на който му се повдига главата, за да може по-удобно да легнете и да си дочетете любимата книга. Или пък искате вид рамка, на която краката ви да стоят малко по-повдигнати, за да си починат максимално. Вариантите са да повдигате ръчно рамката или чрез дистанционно. Тук избора също е доста разнообразен. Едни от най-предпочитаните модели са: подматрачна рамка Лукс с електронно задвижване, подматрачна рамка Flex Matic с дистанционно и Black Charm Matic с дистанционно. Този вид рамки са изключително комфортни и за хора, които са на болнично легло или поради различни причини прекарват по-голямата част от деня легнали.

Подматрачна рамка Лукс с електронно задвижване

►►Разгледайте подматрачна рамка Лукс с електронно задвижване

Отделете повече време на избора си на подматрачна рамка. Избирайки точния модел, ще разберете колко важна е рамката в действителност. Огромно разнообразие на различни производители ще откриете само в нашият онлайн магазин Mattro.net.