Най-поръчвани модели матраци?

Матраци - най-поръчвани модели

Първото и най-важно нещо за качествен сън е избора на подходящ матрак за вас и вашето семейство. Комфортът и усещането при всеки човек е различен, затова е добре да се съобразите само с вашите изисквания и нужди. За да ви улесним максимално, сме подготвили няколко модела матраци, които потребителите предпочитат, така изборът на нов матрак ще бъде бърз и лесен.

Еднолицеви матраци - най-поръчвани

Предпочитани матраци - еднолицев матрак Еуфория Лукс

►►Разгледайте еднолицев матрак Еуфория Лукс

Сред най-предпочитаните еднолицеви матраци на първо място се нарежда еднолицев матрак Еуфория Лукс. Този модел ви предлага средна степен на усещане, като ядрото му е изработено от ортопедична покет пружинна система в комбинация с 5 см. слой мемори пяна. Моделът е ортопедичен и предлага на тялото ви отлична поддръжка в областта на гърба.

Предпочитани матраци - еднолицев матрак Еуфория Покет

►►Разгледайте еднолицев матрак Еуфория Покет

Друг модел, предлаган на Българския пазар от производители Mattro, е матрак Еуфория Покет. Този модел е подходящ за хора, които предпочитат по-твърдите матраци. Отново предлагащ ортопедична опора на цялото тяло със заложените в ядрото си покет пружини, в комбинация със слой високоеластична пяна. Антибактериално обработената дамаска на матрака го прави нежен към кожата и ще ви предпази от появата на нежелани алергии.

Еднолицев матрак Еуфория Мемо NEW

►►Разгледайте еднолицев матрак Еуфория Мемо

Сред най - предпочитаните модели еднолицеви матраци се вкючва и еднолицев матрак Еуфория Мемо NEW. Този модел е направен с ядро от високоеластична пяна, която прави матрака ортопедичен и му придава желаната твърдост. За още по несравним комфорт, в матрака е заложен и слой мемори пяна - 5 см, която нежно обгръща тялото там, където е най-необходимо.

Предпочитани матраци - Silver Exclusive

►►Разгледайте еднолицев матрак Silver Exclusive

От своя страна, матраци ТЕД предлагат модели, които са изработени със специално втъкани сребърни нишки, които са вложени в нежните на допир дамаски на матраците.
Такъв е еднолицев матрак Silver Exclusive. Този матрак ще ви предложи не само ортопедичност, но и анатомичност, благодарение на ядрото си от мултипокет пружини и обемните частици мемори пяна, вложени в него. Сребърните нишки, вложени в дамаската му, го правят подходящ както за възрастни, така и за деца, като среброто, както всички знаем, прави модела антиалергичен и антибактериален.

Двулицеви матраци - най-поръчвани

Предпочитани матраци - Premium Soya

►►Разгледайте двулицев матрак Premium Soya

Двулицев матрак Premium Soya е изключително луксозен модел с гаранция от 15 години. За почитателите на по-меки матраци, този модел е изработен със степен на твърдост среден към мек. Ядрото му е непружинно със заложена 18 см. Elioform пяна и мемори пяна, която е прошита в калъфа на матрака.

Предпочитани матраци - Aloe Memo 7 zones

►►Разгледайте двулицев матрак Aloe Memo 7 zones

За потребителите, които предпочитат твърд матрак, е създаден двулицев матрак Aloe Memo 7 zones. Моделът е с ядро, изработено от високоеластична пяна, като от едната му страна е заложен слой профилирана пяна със 7 зони на комфорт, а от другата му страна има слой мемори пяна. Сваляемия калъф ви дава възможност да го почиствате у дома и да си осигурите не само качествен сън, но и здравословен.

Двулицев матрак Flexo Memory NEW

►►Разгледайте двулицев матрак Flexo Memory

Ако все пак предпочитате матрака да бъде с усещане среден към мек, обърнете внимание на двулицев матрак Flexo Memory NEW. Този модел отново е непружинен, създаден за да ви осигури оптимален комфорт. В сърцевината на модела е вложена профилирана пяна, която осигурява правилна подкрепа на всички точки на тялото, също така може да се насладите и на приятен масажиращ ефект. От едната страна на матрака е заложен и слой термочувствителна мемори пяна - 5 см. Мемори пяната се адаптира спрямо извивките на тялото ви, като прецизно ги следва и допринася за пълното ви отпускане.

Матрак Lavender Uno Memory NEW

►►Разгледайте двулицев матрак Lavender Uno Memory

Иновативните идеи на производители Mattro не спират до тук. Те не спират да изненадват своите потребители с още по-луксозни модели матраци. Пример за това е двулицев матрак Lavender Uno Memory NEW. Този модел, освен че ще ви предложи изключителен комфорт. Той ще ви предостави и пълно отпускане на нервната система, благодарение на дамаската, от която се носи приятен аромат на лавандула. За максималната ортопедичност на матрака се грижи добавената в ядрото му 12 см полиуретанова пяна, която поддържа гърба и кръста в правилна за вас позиция. От едната страна на матрака е заложена мемори пяна, а от другата страна разполага с профилирана пяна със 7 зони на комфорт. За по-лесно поддръжане на матрака, калъфа му е снабден с цип, което позволява почистването му да става бързо и в домашни условия.