Матраци Блян с европейско качество - снимка

Матраци Блян – българска фирма, европейско качество

Ако си мислите, че хубавите матраци, по начало са само чуждите, най-вече от италианските брандове, а всички наши евтини матраци не струват пукната пара, лъжете се! Всъщност, на родния ни пазар има няколко добри и заслужаващи вниманието ви производители на матраци. С една от тези фирми ще се занимаем именно днес, защото сме решили да ви докажем, че българските евтини матраци могат да бъдат качествени, удобни и наистина красиви, когато става въпрос за перфектния интериорен дизайн на вашата спалня, детска стая или дори хотел. На вашето внимание представяме матраци Блян – българска фирма, но с високо европейско качество, което не бива да подминавате за нищо на света, особено ако ви предстои обзавеждане на дома или искате да освежите спалнята си. Ето и повече детайли относно фирмата, стояща зад удобните и надеждни матраци Блян!

►► Разгледайте всички модели матраци на Блян

Матраци Блян - шоурум

Сертификати за качество и екологични материали на матраци Блян

Излишно е да го казваме, но за хората, които се съмняват във високата стойност и качество на матраци Блян, ще подчертаем, че те са не просто дългогодишна марка с огромна репутация в бранша, но и имат всички необходими лицензи и сертификати за упражняване на дейността си. Всъщност, от фирмата са възприели и точно този подход на работа: съчетаване на утвърдени принципи в създаването на комфортни матраци за здравословен сън, с внедряването на най-новите технологии, които да осигурят прогрес и развитие, напредък и все по-осезаемо удовлетворяване на нуждите на всеки отделен индивидуален клиент. Самите матраци Блян са на пазара от 20 години. Фирмата е изцяло българска, като повечето от материалите, които ползват са също български и винаги екологично чисти. Седалището на компанията и екипа, стоящи зад матраци Блян, е в град Русе. Тук е и основният склад и цех за производство, а освен това към тях има и специализирани магазини, в които са изложени всички модели на висококачествените и евтини матраци с марка Блян. В допълнение, от компанията осигуряват и няколко големи клона магазини с всички налични колекции от матраците из цялата страна. Матраци Блян имат и много дистрибутори, а също така и официален онлайн магазин, откъдето можете да закупите ергономичен матрак срещу болежките ви в кръста, страхотни намалени евтини матраци на промоция, включително и детски, а също така и иновативни решения за вашата стилна и изискана спалня.

Матраци Блян - сертификат

Матраци Блян - визия

Визията на матраци Блян е не по-малко впечатляваща от тяхното качество. От фирмата имат цял криейтив отдел, който се грижи за иновативния напредък в дизайна на матраците, и с това със сигурност, те си печелят още повече от признанието и любовта на потребителите. Матраци Блян са винаги съобразени като размери с основните и най-типичните размери легла и спални, детски легла и такива тип приста. Затова и дори да закупите първо матрака от фирма Блян, после няма да ви е трудно да си намерите и легло към него.

Последно, но не по важност, трябва да отбележим, че матраци Блян съществуват вече 20 години на пазара, а през тази година, 2016, те честваха и официално своя юбилей. По случай специалния си празник от фирмата предлагат страхотни намаления и промоции, така че ако търсите качествени евтини матраци, Блян е вашата нова любима българска марка!