Паралел ЕАД - производство с материали от висок клас

Компанията Паралел ЕАД се е доказала на българския пазар със своя многогодишен опит в прозводството и дистрибуцията на материали за мебели, матраци и различни продукти за сън. Паралел ЕАД е сред най-съвременно оборудваните фабрики, отговарящи на всички изисквания на международния стандарт за качество “Добра производствена практика” (ДПП), което от своя страна гарантира, че продукти се произвеждат под стриктен контрол и са от най-високо качество.

►► Разгледайте еднолицеви матраци НАНИ

Дългосрочното партньорство на Паралел ЕАД с водещата световноизвестна марка ИКЕА

IKEA и Паралел - снимка

В тази връзка, не е изненада че от септември 2009 година, фирмата е започнала дългосрочно сътрудничество със световноизвестната марка ИКЕА за производството на седалки, възглавници и други меки части за мебели, както и разнообразни градински продукти отново под тяхната марка. Паралел ЕАД са известни със своето производство на пенополиуретанова пяна по най-нова технология, гарантираща изключително високо качество и отлични характеристики на експлоатация. Идеалният пример за това е тяхната успешна марка матраци НАНИ, която е една от най-любимите и предпочитани от българските потребители, в чиито продукти също се използва качествената пенополиуретанова пяна KOVAFOAM, произведена от Паралел.

►► Разгледайте двулицеви матраци НАНИ

KOVAFOAM пяна - снимка

Всичко това се е осъществило, тъй като фирмата Паралел ЕАД покрива изцяло природосъобразните изисквания на IKEA, техните правила за пожарна безопасност - стандарт IWAY, както и изискванията за осигуряване на безопасни условия на труд. И до днес, производството продължава да се развива и разширява.