Матраци Парадайс представят - матрак Silver Care Memory

Известните матраци Парадайс предлагат продукти с отлично качество, отговарящи на високите им стандарти. Те разполагат с голяма гама от качествени артикули, които да ви осигурят райски условия за вашия сън. За създаването на продуктите за сън се използват най-модерните и високотехнологични материали, които да поддържат добра хигиена и здравословна среда.

►►Разгледайте матрак Silver Care Memory и неговите цени

Матрак Silver Care Memory

Луксозният двулицев матрак Силвър Кеър Мемори е уникален модел на матраци Paradise, предлагащ повече грижа и удобство. Конструкцията му е от едностранно профилирана, качествена HR пяна, която имитира ефекта на пружините и приятено масажира тялото и Memory пяна. Матракът Силвър Кеър Мемори е с изящна дамаска, в която има прошита мемори пяна. Дамаската Silver Care е по иновативна технология, чрез която са вложени сребърни нишки, които обуслвят високата антибактериалност на продукта. 

Те максимално защитават от поява на опасни за здравето бактерии и микроорганизми и елиминират силните и неприятните миризми. Сребърните йони се препоръчват за хора с чести кожни раздразнения и предразположени към различни видове алергии, защото влияят единсвено положително върху вашето тяло, без странични ефекти.