Матрак Nike Star - вдъхновение от Николета Лозанова

Николета Лозанова – Вдъхновението на MATTRO.NET

От дълго време ние от онлайн магазин MATTRO.NET желаем да създадем продукт, който да поглези всички онези ангажирани и заети момичета, които тичат по задачи от рано сутринта до късно вечерта. Открихме точният човек, който да представи нашия нов продукт, а именно Николета Лозанова – работещо момиче и майка, която въпреки непрестанните ангажименти поддържа перфектен външен вид.

Известният и извън рамките на България модел, с радост участва в създаването на матрак за всички онези момичета, които държат да изглеждат свежи и отпочинали, но в същото време нямат достатъчно време за сън. Привличането между новата звезда сред матраците – Nikе Star и Николета Лозанова беше от пръв поглед и това си пролича по време на фотосесията, която се състоя в гр. София. Освен матрак Nike Star, друг снимачен партньор на чаровната брюнетка беше не кой да е, а вълк. Нежност, страст, докосване – това всъщност описва идеалната комбинация Николета Лозанова и Nike Star.

Матрак Nike Star - фотосесия

Матрак Nike Star – матрак за градски момичета

MATTRO.NET Ви представя матрак Nikе Star – двулицев модел от висококачествени материали, който ще накара тялото Ви да се отпусне и да забрави за напрегнатия ден. Със своите антибактериални и антиакарни характеристики, той ще се превърне в любимец на склонните към алергии и кожни проблеми хора. Луксозната дамаска гарантира нежно докосване и несравнимо усещане за мекота, което допринася за отпускането и пълната релаксация на тялото. Мемори пяната, вложена в матрака се адаптира към специфичните извивки на тялото и осигурява онзи тип здравословен сън, който помага за въстановяване не само на тялото, но и на ума. Матрак Nike Star осигурява необезпокояван сън, грижещ се за добрият външен вид на заетите момичета, независимо от часовете, отделени за почивка.

Матрак Nike Star - фотосесия

С радост ви предоставяме още кадри от фотосесията с Николета Лозанова – нашето вдъхновение да създадем матрак, който да се грижи за тонуса и перфектния външен вид на работещите градски момичета, които копнеят да откраднат мъничко време само за себе си.

Матрак Nike Star  - фотосесия с Николета Лозанова Фотосесия с Николета Лозанова
Фотосесия с Николета Лозановяа Фотосесия с Николета Лозановяа
   
   

Фотосесия на Николета Лозанова

Фотосесия с Николета Лозанова

Матрак Nike Star - фотосесия

Николета Лозанова - фотосесия