Матрак Del Mar - снимка

Матрак Del Mar - непружинна опора за здравословен сън

Колекцията Wellness на матраци ТЕД е любима на потребителите, заради специфичните продукти, изработени изцяло от екологични материали, със специална грижа за най-чувствителните части от тялото. Непружинният матрак Del Mar е изработен от от материали, които лесно се приспособяват към тялото и го предразполагат да се отпусне, което от своя страна, не позволява схващане или болка.

►► Разгледайте еднолицеви матраци ТЕД

Матрак Del Mar

Матрак Del Mar - материали и производство

Моделът се състои от два различни по твърдост вида високоеластична пяна, специално зонирани за перфектно следване на човешките извивки от една страна, и за отлична вентилация от друга. С тяхна помощ можете да промените твърдостта на матрака много лесно, само чрез неговото обръщане. Добавен е и термочувствителен мемори слой, който не само ще проследи индивидуалните ви пози, за да осигури блажено удобство, но и ще създаде приятна топлина през студените месеци. Матрак Дел Мар е снабден с цип по цялата обиколка на калъфа, за да може той да се сваля и поддържа, според личните ви предпочитания. Самият текстил на калъфа е от органичен калъф, като матраци ТЕД обещават нежно докосване и предпазване от алергични прояви на организма. Матрак Del Mar е отличен избор за всеки потребител, който жадува несравнима почивка през нощта, еко материали и достъпна цена.

►► Разгледайте двулицеви матраци ТЕД с намаление до -60%

Матрак Del Mar - ядро

Характеристики на матрак Del Mar:

  • Непружинно ядро, съставено от твърд и мек слой HR пяна
  • Специален профил в сърцевина за подкрепа на всяка част от тялото
  • 2,5 см мемори пяна, следваща персоналните извивки на тялото
  • Отлична вентилация на цялата конструкция'
  • Калъф от органичен памук с цип 

Ние, от mattro.net, предлагаме всички модели на матраци ТЕД на цени, без конкуренция, и ще ви ги доставим напълно безплатно, независимо в кое населено място се намирате.