Матраци Блян

Матраци във Видин от Mattro.net с безплатна доставка

Ако сте решили да смените матрака, а нямате време да обикаляте по магазините, добър вариант е да посетите сайта ни Mattro.net. Освен, че имате много по-богат избор на модели, ще откриете и други предимства на онлайн пазаруването, например страхотните отстъпки от цената, както и безплатната доставка до желания от вас адрес. Доставяме безплатно матраци във Видин и всички други населени места в страната. Освен, че ще откриете признати марки като ТЕД, Нани, Блян, матраци Mattro, Magniflex, Латекс ЕКОН, може да се възползвате и от консултацията с нашите служители, които ще ви помогнат в избора, за да получите моделът подходящ точно за вас.

Матраци във Видин - поръчка

Видове матраци в град Видин с изгодни цени

Освен в най-големите градове в страната, няма много избор от физически магазини за матраци, където да сравните достатъчно модели на едно място. При нас ще откриете както луксозни, така и евтини матраци с много добро качество. Цената е един от основните фактори, с които се съобразяваме, когато купуваме матрак, затова е повече от приятно, ако успеем да се възползваме от добра отстъпка. В Mattro.net намаленията стигат дори до 60%, като за някои от матраците може да получите и допълнителен подарък. Без значение дали търсите еднолицев или двулицев матрак, подматрачна рамка, възглавница или друго за вашата спалня, доставката до дома ви поемаме ние.

Знаете ли с какъв размер е вашия матрак?

Преди да направите поръчка за матрак, най-добре е да измерите какъв размер ще ви е нужен. Ако заменяте стар матрак е най-лесно просто да измерите него, но ако тепърва купувате нов за новото си легло, измерете светлия отвор, където трябва да поставите матрака. В повечето от случаите размерите са стандартни, например за единични легла 82/190, 90/200, 120/190, а за двойните легла 140/200, 144/190, 160/200 или 180/200 за по големи спални. Много е вероятно да ви трябва един от тези размери, но дори и вашия да е друг, предлагаме избор от много други размери, както и изработка на нестандартни. Единственото, което трябва да направите е да се свържете с нас за повече информация на тел.0884 943 216.

Матраци във Видин - безплатна доставка

Защо да изберете нас, ако търсите матраци във Видин?

  • Ниска и достъпна цена на качествени продукти
  • Впечатляващо разнообразие от модели, размери и производители
  • Професионално обслужване от екипа консултанти
  • Възможност за индивидуални оферти за хотели, детски градини и други обекти
  • Безплатна доставка
  • Бърза и лесна поръчка, която може да направите от вкъщи за няколко секунди


Не пренебрегвайте качеството на съня си, а изберете да се събуждате бодри и заредени с нови сили за идващия ден. Ние от Mattro.net с удоволствие ще ви подсигурим лукса да се будите щастливи, без болки и схващания. Не се колебайте!