С какво е специална AirFlex технологията?

Матраци ТЕД са всеизвестни с гениалните си идеи и иновации без конкуренция, що се отнася до изработването на нови здравословни продукти за спалня. Не е тайна, че българският производител разполага с най-модерната за страната апаратура и най-добрите специалисти, които знаят какво да предложат на потребителя. Специалната им AirFlex технология може да послужи за пример на много други производители, поради нетрадиционната, но абсолютно полезна идея. Напоследък все повече производители обмислят различни варианти, за да направят своите матраци по-проветриви, в тях да не се задържат влага и прах, защото на матрака ние прекарваме около една трета от живота си. Това място трябва да е максимално хигиенично и освободено от акари или различни алергени, които да смущават съня ни. Истината е, че по принцип различните видове пяна са с много малка степен на проветривост и точно затова се налага да се предприемат допълнителни мерки срещу това. 

Какво представлява AirFlex технологията?

AirFlex технологията е специален начин на профилиране на различните слоеве на матрака отвътре. Така между пластовете се образува известно пространство, наистина позволяващо на въздуха да преминава свободно. Ето защо твърдим, че технологията Еър Флекс е революционна. С помощта на специалния профил, ядрото на матрака ви наистина се проветрява и няма начин там да се задържат акари, влага, прах и други неприятни неща. Освен това, AirFlex има и друго предназначение. Профилът в нито един матрак не е случаен. Специалното профилиране предполага специална подкрепа на определена част от тялото. Какъвто и да е профилът обаче, той има едно предназначение - да оказва подкрепа, където трябва и да позволява усещане за мекота, където е необходимо. Така всеки спящ прекарва нощта в най-здравословната позиция, за да се събуди свеж, тонизиран и, не на последно място, без болежки и схванати мускули.

►► Разгледайте еднолицеви матраци ТЕД

Матраци ТЕД с използвана AirFLex технология

Матрак Венеция 

Двулицев матрак Венеция е изграден от полиуретанова пяна, профилирана и от двете страни. Полиуратановията блок е специално зониран в няколко области, като най-изразен е профилът в областта на гърба и кръста. Затова моделът се препоръчва за хора с проблеми в тази зона - защото я поддръжа отлично и не позволява на болката да се прояви. 

Матрак Венеция

Матрак Del Mar

При матрак Del Mar технологията AirFlex е приложена по най-интересния начин. Ядрото на модела се състои от два полиуретанови панела, профилирани във вътрешността си, напасвайки се един към друг в интересни форми. Този тип профилиране позволява най-голям приток на въздух и, съответно, осигурява най-голяма защита от влага, прах и акари. Освен това, позволява на тялото наистина да се отпусне, заради лекия пружиниращ ефект, който се постига без наличие на пружини. 

Матрак Del Mar

Матрак Латекс Сюприйм 

Матрак Латекс Сюприйм е изцяло изработен от латекс, а този материал е известен с по-голямата си склонност към задържане на влага. За да се предпази от това, по цялата площ на матрака са прокарани вертикални канали, чрез които въздухът циркулира свободно. По този начин, матракът ви е напълно предпазен от влага и мухлясване.

Матрак Латекс Сюприйм

►► Разгледайте двулицеви матраци ТЕД с намаление до -60%

Матрак Thai Spa 

Ядрото на модел Тай Спа е съствен от два панела латекс, с кокосова вложка между тях. Латексът отново разполага с вертикални каналчета, с лекота пропускащи въздух, а за влагоабсорбацията се грижи слоят кокос.

Матрак Thai Spa

Матрак Сан Марино Флекс

Матрак Сан Марино Флекс е със сърцевина от полиуретан, профилиран и от двете страни, с обособени пет различни по усещане зони. Всяка от зоните има индивидулна мисия към различна част от тялото, за да подпомогне максималното и отпочиване. И тук профилът е най-осезаем в зоните на гърба и кръста. Моделът е подходящ както за страдащи от гръбначни проблеми, така и за деца, на които помага да заемат най-естествена позиция.

Матрак Сан Марино Флекс

 С  технологията AirFlex матраци ТЕД още веднъж доказаха, че производството на продукти за спалня не е просто бизнес, а лична мисия, с която те се справят повече от отлично.