Матраци ТЕД с AirFlex технология

AirFlex е иновативна патентована технология на матраци ТЕД, която няма аналог на българския пазар. В чужбина са хит матраците, изработени по сходна технология за многостранно профилиране, а у нас може да изпитаме уникалния комфорт, който тези матраци предлагат, чрез продуктите за сън на ТЕД-БЕД ЕАД.

►► Разгледайте еднолицеви матраци ТЕД с намаление до -50%

Какво представлява AirFlex технологията?

За първи път в България се представят матраци с подобна изработка. AirFlex technology е иновативна формула на матраци ТЕД за изработка на матраци със състав от различни видове пенополиуретанова пяна, както и обогатяването им със зеолит, нероли и кехлибар, за създаване на здравословна среда на сън и безупречен комфорт. В резултат от тази технология се изработват уникални 3D панели, благодарение на които се оптимизира свободната циркулация на въздуха, както и се създава специфично зониране на матрака, осигуряващо индивидуална подкрепа на различните части от тялото.

AirFlex еднолицеви матраци Armida и Adeona

Защо да изберете матрак с AirFlex technology на матраци ТЕД

Цялата философия на тази технология се върти около достигането на нови измерения в науката за съня, чрез създаването на матраци, които да отговарят на човешкия биоритъм, на нашите движения. В крайна сметка човек прекарва 1/3 от деня си в сън, затова е изключително важно матракът, който използва, да притежава колкото се може повече човешки характеристики и да отговаря на нуждите на тялото му. 

►► Разгледайте двулицеви матраци ТЕД с намаление до -60%

 

Матраци ТЕД с AirFlex технология - снимка

Линията матраци, изработена по AirFlex технология, е с изключителен ергономичен дизайн и гарантира идеална поддръжка на вашето тяло, следвайки всяка една извивка на тялото, а резултатът е спокоен и здравословен сън през цялата нощ! При нас в mattro.net ще откриете всички модели на матраци ТЕД, разработени с иновативната технология, и то на най-ниски цени! Доставяме напълно БЕЗПЛАТНО до посочен адрес за всички села и градове в цялата страна!