Матраци в Поморие с отстъпки -75%

Матраци в Поморие на ниски цени

Град Поморие е предпочитано място за прекарване на лятната почивка от много хора, а за да е пълноценна една почивка, едно от най-важните неща е добрият сън. Ето защо, ако притежавате хотел, къща за гости, бунгало или давате стаи под наем, помислете за качествени матраци, с които да обзаведете стаите и да зарадвате гостите си. Не е задължително матракът да е прекалено скъп, за да е хубав. При нас в Mattro.net може да се възползвате от големи месечни отстъпки, с които да спестите от средствата, отделени за ново обзавеждане. Добро предложение също са комплектите основа с матрак или т.нар. хотелски легла, топ матраци на водещи производители, възглавници, протектори и други аксесоари, с които може да обзаведете обекта си. Град Поморие е предпочитано място за прекарване на лятната почивка от много хора, а за да е пълноценна една почивка, едно от най-важните неща е добрият сън. Ето защо, ако притежавате хотел, къща за гости, бунгало или давате стаи под наем, помислете за качествени матраци, с които да обзаведете стаите и да зарадвате гостите си. Не е задължително матракът да е прекалено скъп, за да е хубав. При нас в Mattro.net може да се възползвате от големи месечни отстъпки, с които да спестите от средствата, отделени за ново обзавеждане. Добро предложение също са комплектите основа с матрак или т.нар. хотелски легла, топ матраци на водещи производители, възглавници, протектори и други аксесоари, с които може да обзаведете обекта си. 

Хотелски легла в Поморие - промоция

Матраци в Поморие и хотелски комплекти във всякакви размери и на най-добри цени

Тъй като сме от много години на пазара и знаем какво предпочитат клиентите, сме комплектовали някои от често поръчваните продукти за ваше улеснение. Така може да закупите директно комплект основа с матрак без излишно да се колебаете. Предлагат се в няколко височини, за да имате избор, а качеството и ниската цена са гарантирани. За още по-голямо улеснение доставката за град Поморие и всички останали населени места е безплатна. В сайта ни със сигурност ще откриете всички стандартни размери, както най-търсените единични 82 х 190 и 90 х 200, така и двойни 140 х 200, 144 х 190, 160 х 200, 164 х 190 и 180 х 200. В случай, че желаният от вас размер не е от стандартните, това не пречи да ви се изработят по поръчка. Също, добре е да знаете, че офертите ни не са само за притежатели на хотели или квартири, а и за всички жители на Поморие, които могат да се възползват от отстъпките и безплатната доставка.

Матраци в Поморие - индивидуални оферти

Индивидуални ценови оферти за матраци в Поморие

Ако сте решили да сменяте вече захабените матраци или да поръчате директно ново обзавеждане в по-големи количества, може да се възползвате от възможността да получите и лична оферта с по-ниски цени. Това може да обсъдите с консултантите ни в онлайн магазина на тел. 0885 545 060, на предоставения в сайта ни e-mail office@mattro.net или в чата на сайта, който ще намерите в долния десен ъгъл. Те ще ви предложат качествени модели на водещи фирми в производството на продукти за сън като ТЕД, НАНИ, матраци Mattro, Вики, Магнифлекс и др. Доверете се на нас, за да останат доволни и посетителите на вашия обект. И не пренебрегвайте избора на добър матрак, защото това е един от основните критерии за добра почивка.