Матраци Парадайс - нова година с нова промоция

Матраци Парадайс са българска марка за страхотни продукти за спалня, използващи най-актуалните материали и технологии в своята сфера. Фирма Некрато ООД изработва еднолицеви и двулицеви матраци, с пружинни пакети Bonell и Pocket, както и с различни видове полиуретан: ND пяна (Normal Density - стандартна пяна), HD пяна (High Density - пяна с висока плътност), HR пяна (високоеластична), мемори пяна и латекс. Всеки месец, Paradise подбират най-добрите предложения, според сезона и ги предлагат със специални намаления, за да зарадват всеки потребител.

Промоция матраци Парадайс

Януарска промоция на матраци Парадайс

В първия месец от новата 2018 година предлагат цели седем модела - шест матрака и един топ матрак с отстъпки от 10% до 40%. 

- 40% намаление за двулицев матрак Ametyst 

Един от най-луксозните модели на Парадайс е матрак Ametyst, който може да впечатли не само с визия и висококачествени материали, но и със средно твърдото усещане, което оставя у спящия. Ядрото му се състои от покет пружини и мемори пяна - най-предпочитаната комбинация към момента. Дамаската е мека на допир и третирана антибактериално.

►► Разгледайте матрак Ametyst

Матрак Ametyst - промоция

30% за ВИП матрак Siana Silver

Двулицев матрак Siana Silver е страхотен модел, който беше избран за къщата на ВИП Брадър 2017г, заради перфектните си качества. Ядрото и на този модел впечатлява с комбинацията покет пружини - мемори пяна, като пружинният пакет е специално зониран, за да оказва необходимата опора на всяка част от тялото. Матрак Siana Silver разполага с иновативна 3D лента и цип на калъфа, за максимум проветривост и лесна поддръжка. Дамаската е с вплетени сребърни нишки, действащи антибактериално.

►► Разгледайте матрак Siana Silver

Матрак Perla Cocos с отстъпка 15%

Матрак Perla Cocos е продукт, специално създаден за онези, които предпочитат много твърди модели. В сърцевината му се намира основен слой от HD пяна, с висока степен на ортопедичност, и кокосова вложка. Кокосът се грижи за отличната влагоабсорбация и придава по-голяма твърдост. Така, може да изберете сами предпочитаната твърдост на матрака - той е средно твърд от едната страна и твърд от другата. 

Матрак Perla Cocos - снимка

Матрак Silver Care Memory с намаление - 15%

Матрак Silver Care Memory също е със специални сребърни йони в дамаската, за оптимална антиалергичност. Ядрото му обаче е непружинно, съставено от зонираната високоеластична пяна, която да осигурява правилна поза за сън на всеки потребител. Матракът има заложен и слой мемори пяна, който лесно подобрява комфорта и осигурява топлина през зимните месеци.

►► Разгледайте матрак Silver Care Memory 

10% за еднолицев матрак Diplomat

Еднолицев матрак Diplomat е по-скоро мек модел, който ще позволи на тялото ви да потъне, където може, и ще го подкрепи, където трябва. С ядрото си от покет пружини и слоеве полиуретанова пяна, моделът осигурява стотици незавсими опорни точки. Дамаската му е с антиалергична обработка, а вградената подматрачна рамка е дървена.

►► Разгледайте еднолицев матрак Diplomat

Еднолицев матрак Diplomat - снимка

Еднолицев матрак Classic - пяна също с 10% намаление

Еднолицев матрак Classic е идеално решение за вили или къщи за гости, заради своята здравина и стабилност. Матракът е с дървена рамка и с полиуретанова пяна в сърцевината. Осигурява много добра опора на цялото тяло и не предизвиква схващания, нито алергии.

►► Разгледайте еднолицев матрак Classic - пяна

Еднолицев матрак Classic - пяна

Топ матрак Топер Парадайс с 20% отстъпка

Топ матрак Топер Парадайс е много подходящ, в случай, че старият ви матрак е неудобен или неравен, а нямате възможност за покупка на нов в момента. С ядрото си от еластичен полиуретан, моделът лесно ще върне комфорта във вашето легло. Освен това, се мести и поддържа лесно. Доставя се на руло за лесно транспортиране.

►► Разгледайте топ матрак Парадайс

Топ матрак Топер Парадайс - снимка

Всички промоционални артикули на матраци Парадайс се предлагат и онлайн - в Mattro.net, където може да се консултирате, ако не сте сигурни в избора, да поръчате бързо и да получите доставка до входа на дома си, независимо в кое населено място се намира той! Побързайте и вземете своя продукт на матраци Парадайс до края на месец Януари 2018-та година!