Матраци с най-ниска цена

Евтини матраци

Онлайн магазин за матраци mattro.net предлага на своите клиенти огромен избор от евтини матраци. Предлагат се евтини еднолицеви и евтини двулицеви матраци с отстъпки от 5% до 60%. Всички евтини матраци от сайта се доставят до всички села и градове на територията на страната напълно безплатно. До всички големи областни градове като София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Русе, Благоевград и др., онлайн магазинът извършва доставка на ниско бюджетните матраци всеки ден от понеделник до събота включително. В останалите населени места, до най-малките градове и села, интернет магазинът извършва доставка от 1 до 3 пъти седмично. Всички евтини матраци са съпроводени от своите гаранционни карти, като можете да се обръщате директно към производителя, а също и към онлайн магазина за съдействие, без никакъв проблем.

►► Разгледайте еднолицеви матраци на промоция

В онлайн магазин mattro.net можете да откриете огромен асортимент от евтини еднолицеви и евтини двулицеви матраци - с пружинен пакет, пенополиуретан, латекс и мемори пяна. Едни от най-популярните еднолицеви матраци на достъпни цени са: Венера, Венера Дунапрен, Венера Лукс и Венера Лукс Дунапрен, а също и еднолицевите модели на матраци Вики - Диво и Диво D.

Най-евтините двулицеви матраци, предлагани от онлайн магазина са: Хармония, Соризо, Комфорт, Lavender Uno.

►► Разгледайте двулицеви матраци на промоция

Всяка фирма, производител на матраци, ежемесечно прави промоции на различни модели, с различно процентни отстъпки, като понякога тези промоции стигат до 50% или 60% намаление от редовната цена на даден модел. Това е подходящ момент да закупите матрак от висок клас на ниска цена.

Освен от безплатната доставка можете да се въползвате от множеството подаръци към продуктите, като подматрачни рамки, възглавници, протектори. Онлайн магазин mattro.net няколко пъти годишно организира и томболи или игри, където може да спечелите, както допълнителен % отстъпка, така и ваучер за пазаруване от магазина на определена стойност.

►► Разгледайте топ матраци на промоция