Vip Brother 2014 избра матраци НАНИ

Само преди дни стартира новото издание на популярното реалити шоуто Vip Brother 2014 образцов дом. В него отново взимат участие най-големите звезди на България, които и през този сезон на предаването ще спят на матраци от луксозен клас Сирена Фреш Мемори, изделие на Матраци НАНИ. Това е матракът, който ще подобри комфорта по време на престоя на известните личности, като им позволява да отпочиват след напрегнатите дни в къщата. И въпреки, че тази година реалитито преминава под лозунга на социализма, матраците в шоуто съвсем не отговарят на това време. В лукса, който е осигурен на звездите, няма как и продуктите за сън да не са от най-висок клас.

Вип Брадър 2014 - матраци

Модерните технологии съчетани в матрак Сирена Фреш Мемори предлагат изключителна опора и комфорт по време на сън. Създаден изцяло с мисълта за релаксиране след натовареното ежедневие, матракът предлага и избор на твърдост от двете страни. От едната страна разполага с иновативна омекотена пяна, а от другата е с 3 см слой от мемори пяна, която има свойството да обгръща тялото по време на сън и да позволява на организма да отпочине напълно. Също така матракът е изработен за широк спектър от хора с всякакви изисквания, което прави и логичен избора му за шоу, в което са събрани хора с различни вкусове и претенции.

►► Разгледайте матрак Сирена Фреш Мемори Матрак Сирена Фреш Мемори           
Ако се чудите на какви матраци спят звездите тази година, това са матраците на НАНИ - Сирена Фреш Мемори, производство на една от най-големите български  фирми за матраци - Паралел ЕООД. През последните години матраци НАНИ доказаха, че продуктите им са достойни да заемат челни позиции на българския пазар и не само. След голямото признание на една от най-големите фирми за обзавеждане ИКЕА, идва ред и на реалитито с най-висок рейтинг в момента Vip Brother образцов дом 2014. Очакваме скоро от матраци НАНИ да покоряват и нови върхове.

Матрак Сирена Фреш Мемори - разрез