Матраци, навити на руло

Матрак на руло ТЕД

Ролирането на матраците е иновативна технология, която напоследък набира все по-голяма популярност в производството на двулицевите матраци. Навитите на руло матраци са сред най-предпочитаните от потребителите защото осигуряват по-лесно транспортиране и пренасяне, лесно съхраняване ако сте в ремонт и не можете да го използвате веднага. Те са лесни за маневриране, ако разполагате с по-малко пространство или стълби по които е необходимо да го качите. Всички навити на руло матраци разполагат с гаранция, както матраците доставящи се в цял вид.

Матрак на руло - разопаковане

Когато говорим за навит матрак, имаме предвид напълно функциониращ матрак, предназначен за постоянна употреба и който не е проектиран да се навива отново, след като бъде отворен. За да възвърне реалните си размери и височина е необходимо след като го отворите да го оставите в срок от 24 до 48 часа в хоризонтално положение без да лягате или сядате на него. Все повече производители предлагат ролирани матраци без значение дали матрака е само от пяна или с покет пружини.

Матрак на руло - разопаковане

Производители, предлагащи матрак, навит на руло

Началото на ролирането на матраците поставят матраци Магнифлекс. С цел по-лесното им транспортиране по целия свят. Вакумирането на матраците се извършва, чрез специална машина, която навива матрака и го вакумира. Освен това, ролирането на матраците оказва влияние в положителна посока и допринася за опазване на околната среда, защото по-малко обемните продукти намаляват вредните емисии при транспортиране. Друг производител, който използва метода за ролиране на матраците е производители ТЕД. Повечето от двулицевите матраци на ТЕД се доставят навити на руло. Матрак Favourite Nova Orthopedic е ортопедичен модел, който е изграден с мултипокет пружинна система и той отново се доставя на руло. Популярен български производител, чийто двулицеви матраци се ролират е матраци Mattro. Производители Mattro изработват продукти от висок клас, като матрак Diamond и Avangard, които се доставят на руло и могат леснода бъдат премествани и благодарение на компактните им размери транспортирани дори с лек автомобил независимо от размера на матрака. Тези два модела са от най-висок клас и предлагат система, която позволява разместването на ядрото и получаване на 4 различни твърдости. Двулицев матрак Flexo Memory също се доставя вакумиран и навит на руло, като той е изграден с непружинно ядро. Той предлага две различни страни на усещане и предлага несравним комфорт. Друг предпочитан двулицев матрак, който се доставя на руло е Premium Soya. Моделът отново е изработен само от пяна и предоставя оптимална опора на цялото тяло.

►►Разгледайте матрак Diamond

Матрак на руло - модели

Цени на матраци, навити на руло

Всички навити на руло матраци се предлагат с различни цени. Ще откриете както двулицеви матраци на по-бюджетни цени, така и ролирани матраци на по-високи цени. В онлайн магазин Mattro.net ще откриете различни промоции и може да сдобиете с желания от вас матрак на още по-ниска цена.