Матраци Блян с участие на две мебелни изложения - Техномебел и Светът на мебелите

Техномебел и Светът на мебелите са престижни български изложения, в които участват най-видните български производители на мебели, суровини за тях и различни уреди за изработването им. Двете изложения обикновено се провеждат заедно, пред погледите на стотици български и чуждестранни потенциални купувачи. През 2015 г. панаирите се проведоха в периода 21-25.04. и преминаха под голям интерес от различни организации. В изложенията, със самостоятелен щанд, взеха участие и небезизвестните матраци Блян.

►► Разгледайте еднолицеви матраци Блян

Какво показаха матраци Блян на мебелните изложения?

Матраци Блян произвеждат първия в България двулицев непружинен матрак, още през далечната 1994 г. От тогава до сега те са се усъвършенствали, и към днешна дата разполагат с богато портфолио, включващо разнообразни продукти. В каталога на матраци Блян може да откриете както еднолицеви, така и двулицеви матраци Блян, топ матраци, възглавници, а също и комфортни олекотени завивки. Интересен е начинът на изработка на напружинните матраци Блян. Тя обикновено се изграждат от няколко пласта с различни профили, които са напаснати един върху друг, а не са лепени. Както е известно, матраци Блян не ползват лепила и химикали в продуктите си. Ролята на специфичните профили е и да създаде пружинен ефект при непружинен матрак, за да остави тялото само да се напасне към матрака. Дамаските на техните продукти са висококачествени, третирани против алергии и микроорганизми.

►► Разгледайте двулицеви матраци Блян

Матраци Блян- разрези

Онлайн магазин mattro.net е един от най-доверените партньори на матраци Блян. В него ще откриете специални отстъпки и подаръци за техните продукти. И това не е всичко! Всички артикули, поръчани от нас, ще бъдат напълно безплатно доставени до вашия адрес, без значение дали той се намира в голям град, или в малко село. Разгледайте и подберете своя продукт Блян!