Матраци в Балчик

Разнообразие от продукти за сън на атрактивни цени

Здравословният и качествен сън върви ръка за ръка с правилния матрак. Ако матракът ви е неудобен или вече е загубил своите първоначални качества е най-добре да се сбогувате с него. За жителите на град Балчик, както и за неговите хотелиери или собственици на вили, апартаменти или къщи под наем имаме една наистина чудесна новина - безплатна доставка до вашето родно място, специални оферти за по-големи количества, както и атрактивни цени и намаления до -60%. Всичко това ще го намерите само в нашия електронен магазин Mattro.net. Ние сме запознати с исканията на крайния потребител, както и неговите нужди и можем да предложим само най-доброто на пазара. При нас ще откриете модели на доказали се фирми с дългогодишен опит и иновативни технологии - ТЕД, Нани, Латекс ЕКОН, матраци Mattro, БЛЯН, Парадайс, Magniflex, iSleep и много други. Ако сте зависими от ограничено пространство или пък ви трябва голям матрак за двойна спалня, то ние можем да предложим много размери - 82/190; 90/190; 120/190; 114/190; 140/200; 144/190; 160/200; 164/190; 180/200. Благодарение на богатия асортимент от продукти, който притежава нашият е-магазин, то със сигурност ще откриете това, което сте търсили по другите магазини, но не сте намерили. Ние имаме качествени продукти за всеки вкус и то на достъпни цени - матраци с пружини - pocket или bonell, хибридни модели, такива изцяло от пяна (латекс, полиуретан, високоеластична), с memory foam, с охлаждащ ефект. Продукти, подходящи за обзавеждането на вашата почивна станция - основи, подматрачни рамки, комплекти, специално за хотели (матрак с основа), топери, възглавници, спално бельо. За консултация или поръчка, вие може да се свържете с нас на един от посочените телефони - 0882 711 279/ 032 815 979, да ни пишете на имейл office@mattro.net или в чат системата на сайта ни. Независимо от бройката на поръчаните продукти или от тяхната стойност, то гарантирано ще получите всичко безплатно до гр. Балчик и целият регион.

 

Матраци в Балчик - безплатна доставка

Защо да се спрете на нас за матрак за гр. Балчик?

Ние осъзнаваме колко досадно е цялото това търсене на продукти за сън по магазините за матраци в Балчик и цялата страна, и затова сме създали нашия онлайн магазин Mattro.net за улеснение на всеки, който желае качествен сън. Топ цените, които ще намерите при нас, ежемесечните промоции, както и безплатната доставка до посочен от вас адрес са главните причини много хора да се доверят именно на нас. Освен крайните потребители, с нас са се свързали и много хотелиери и собственици на къщи или вили под наем, с които сме обзавели техните стаи. Специално за тях и хората, които желаят да закупят по-голям брой продукти, ние предлагаме специални ценови оферти, с които да се впишете в бюджета си.

 

Матраци в Балчик - оферти

Безплатна доставка до град Балчик и цялата страна на матраци на топ цени

Доверете се на нашия дългогодишен опит! Онлайн магазин Mattro.net ви предлага разнообразие от продукти и аксесоари за сън на най-добри цени и промоции, както и безплатна доставка до град Балчик и цялата страна. С нас сте една стъпка по-близо до съня, който заслужавате.