Матраци в Асеновград -75% намаление

Матраци в Асеновград на ниски цени

Нашият уеб магазин Mattro.net притежава богата гама от много артикули за сън (матраци, топери, ламелни рамки или основи, пухкави и комфортни възглавници, олекотени завивки за студените месеци) и е познат на голяма част от българският потребител, заради качественото обслужване, което предлагаме, страхотните намаления, достигащи до -75% и напълно безплатната доставка до посоченото от вас място. Ако вие сте от град Асеновград и нямате време, а и желание, да се лутате из всички магазини за матраци в Асеновград, то може спокойно да се доверите на нас. В нашия сайт може да откриете богат избор от всякакви видове матраци - еднолицеви и двулицеви, ортопедични или анатомични, с различни степени на твърдост (мек, среден или твърд), както и различни видове използвани материали - от класическите bonnell пружини, предпочитаните в момента pocket системи, хибридни матраци, такива изцяло от пяна, memory foam, латексови и много други. Богатият избор ви позволява да намерите точно това, което на вас ви е необходимо. В случай, че не успявате да си изберете само един модел, то нашите продавач-консултанти с удоволствие ще ви съдействат и помогнат. С тях може да се свържете на един от посочените телефони - 0885 545 060; 0884 943 216, в чат системата на сайта или да им пишете на имейл office@mattro.net. Те ще ви покажат модели на доказали се производители, които от години работят с нас, като лидерите ТЕД, матраци Mattro, Нани, невероятните матраци Парадайс, Латекс Екон, както и на чуждестранни производители - Магнифлекс, iSleep и много други.

Матраци Асеновград - производители

Единственото, което вие трябва да направите, е да ни кажете точният размер, който ви е необходим, като в нашият електронен магазин има всички стандартни размери - 82/190; 90/200; 114/190; 140/200; 164/190; 160/200; 180/200, както и размери, които може да бъдат изработени според вашите изисквания. Ако пък искате да обзаведете вашият хотел, вила или къща под наем, детска градина, болнично заведение с качествени продукти за сън, но на изключително добра цена, то отново може да се обърнете към нас. Ние ще се съобразим с вашите критерии и ще ви изготвим специална оферта, от която сме сигурни, че ще сте доволни. Всичко това, ние ви го доставяме до град Асеновград и околността за наша сметка.

Защо да изберете нас, онлайн магазин Mattro.net, за матрак в гр. Асеновград?

  • Ние сме фирма, доказала се с годините с коректно отношение и обслужване на световно ниво, като предлагаме богат избор от продукти и аксесоари за сън на водещи производители
  • Изготвяме ценови оферти за повече бройки, в случай, че желаете да освежите вашият хотел, вила или къща под наем
  • Всеки месец нови намаления до - 75 процента на различни продукти
  • Различни начини на плащане - наложен платеж, с карта, чрез системата на e-pay, банков превод и лизинг
  • Бърза и безплатна доставка на матраци Асеновград, както и до всички други градове и села из страната

Матраци Асеновград - поръчка

Поръчайте сега от нашият сайт Mattro.net матраци в Асеновград с безплатна доставка

Изборът на матрак никога не е бил толкова лесен. Заедно с нашите консултанти ще изберете матрака, който ще направи сънят ви спокоен, а денят ви много по-ползотворен. Побързайте да се свържете с нас и ние ще доставим избраният от вас продукт безплатно в град Асеновград, както и до всички други населени места из страната.