Матраци Magniflex в партньорство с БТС

Вдъхновението към планинския туризъм постоянно нараства. Все по-голям брой хора избират приключенията в планината като начин за зареждане и откриване на природата. Отсядането в хижите става все по-популярно.

Традиционна и много важна роля на хижата е да предостави сигурно убежище на планинарите - място за отдих и възстановяване. Това е спокойно пространство, където посетителите могат да възвърнат енергията си и да прегърнат новия ден напълно заредени. И не на последно място - качественият сън е ключов.

Матраци Magniflex в подкрепа на хижарите

Матраци Магнифлекс подкрепят хижарите

Отговаряйки на този интерес, Матракс АД, с близо 20-годишен опит в обзавеждането на хотели, къщи за гости, хижи и хосписи с матраци Магнифлекс, предлага специален грант от 5000 лева за обновяване на спалното обзавеждане на хижи или убежища.

Този грант има за цел да осигури по-добър сън за планинарите в България!

На конференцията "Хижа на годината", Magniflex обяви партньорството си с Български туристически съюз (БТС), представяйки иновативни решения за пълноценен сън за всеки бюджет пред стопани и собственици на хижи. Това е началото на подобрения сън в най-изолирани, но съществени места за отдих - хижите. Някои от местата вече оборудвани с матраци Магнифлекс са хижите х.Иван Вазов, х.Кукер, Разбоишки и Зографски манастир и предоставят истински пълноценна почивка на своите посетители.