Магазин MATTRO раздаде над 30 награди в коледна томбола

На 04.01.2020 г. се проведе нашата първа коледна томбола, чиято цел беше да донесе радост и добро настроение на всички наши настоящи и бъдещи клиенти. В периода 01.11.2019 г. - 31.12.2019 г. всеки имаше възможността да заяви своето участие в томболата, както на място в шоурума ни в гр. Пловдив на бул. Кукленско шосе, 35 (срещу Митницата), така и онлайн на mattro.net. Изключително щастливи сме от факта, че събитието предизвика огромен интерес и стотици заявиха своето участие.

Тегленето на наградите се проведе в 14:00 часа в официалния ни шоурум в присъствието на десетки участници и гости. Искахме това събитие да предизвика усмивките и доброто настроение на лицата на всички, които се включиха и да постави началото на една по-добра, успешна и късметлийска нова година. Дали го постигнахме? Надяваме се, че да! Танцова формация Балканджии допринесе за приповдигнатото настроение на малки и големи и със своите невероятни танци превърна събитието в истински празник. Нищо нямаше да бъде същото без водещия Стефан Лозанов, който обяви имената на победителите, а помощници в тегленето бяха деца от публиката, които с ентусиазъм приеха важната задача.

Наградите бяха любезно предоставени от водещи производители и партньори на магазин MATTRO - матраци ТЕД, ТК Комфорт, Magniflex, iSleep, Блян, РосМари от Геномакс, Латекс ЕКОН, Стефани Стил, мебели Релакс и разбира се матраци MATTRO. Участниците имаха възможността да спечелят луксозни възглавници, топ матраци, комплекти спално бельо, най-предпочитаните модели матраци през изминалата година, както и мебели като кухни, холни маси, трапезни столове, холов ъгъл и разбира се голямата награда модерна спалня Боксспринг с включен матрак и топ матрак. Общата сума, на която възлизат всички награди, е 12 560 лв. 

mattro

Щастливи сме от факта, че успяхме да зарадваме толкова много хора и раздадохме над 30 награди! Благодарим на всички свои дългогодишни партньори и на всички настоящи и бъдещи клиенти, които се включиха в коледната томбола и им пожелаваме успешна Нова година!