4 факта за хотелските легла

Факти за хотелските легла

Може да звучи клише, но когато отидете в хотел очаквате да получите добър и качествен сън. В крайна сметка удобните хотелски легла са същината на един хотел. Какво обичат гостите в хотелските легла? Освен разбира се доброто обслужване, другото, което изискват клиентите е комфорт. Разделили сме на няколко аспекта това, което се търси и всеки един хотел трябва да притежава.

Матрак Green Life

Матрак

Най-важното е размера на матрака и неговото качество. Голямо двойно легло позволява на гостите да се настанят удобно, да гледат филм в леглото, да седят, да четат и най-вече да спят удобно. Високото качество е ключово и много фирми предлагат луксозни и комфортни матраци. Най-търсените модели са с покет пружини, които предлагат добра опора за всяка част от тялото и са независими една от друга. По този начин няма да се усеща движението на партньора ви. Друго, за което трябва да се оглеждате е впечатляваща височина, както и комфортен слой пяна - мемори или охлаждаща пяна за регулиране на температурата.

Матраци с намаление до -70%

Възглавници

Няма какво друго да замени невероятното усещане когато лягате върху плюшена и удобна възглавница. Разбира се, удобна възглавница за всеки човек е различно. Някои предпочитат възглавница от пера, други от някакъв вид пяна. Ето и някои съвети за хотелиерите, които търсят възглавница. Големите и пухкави възглавници изглеждат привлекателно. Възглавницата трябва да е нова и с чиста калъфка. Най-добрите избори за пълнеж са пера, пух или мемори пяна. Добре е да имате няколко варианта, за да може да задоволите желанията на всеки един посетител.

Олекотени завивки и одеяла

Голяма е дилемата при хотелиерите на какво точно да се спрат - одеяло или завивка. Едно е сигурно - те са задължителен аксесоар, ако искате да създадете максимален комфорт на гостите си. Може би решението на какво да се спрете, зависи и от климатичните условия в района. Когато търсите одеяло, то трябва да има дизайнерски ръб за по-добра визия. Ако вашият хотел е на по-студено място, може да изберете завивка с пълнеж от пух или пера. Уверете се, също така, че завивките са умело зашити и няма да има изскачане на пълнежа.

Спално бельо на промоция

Спално бельо

Ключов аспект при създаването на перфектната визия на хотелската стая е висококачественото спално бельо. Плата, броят на нишките и цвета на спалното бельо е това, което го прави луксозно. Изберете спално бельо от памук за максимална свежест, египетския памук пък притежава изключително дълги влакна за дълготрайност, които осигуряват висококачествена мекота. Може да се спрете и на бял стандартен цвят, който се асоциира със свежест и чистота. 

Това, което определя качеството на един хотел, са допълнителните аксесоари. Тези по-фини детайли трябва да са добре подбрани, според цялостната визия на хотела. Създайте на вашите гости невероятно преживяване, като им осигурите качествени и луксозни продукти за сън.