Матраци Тед - еднолицеви матраци

Еднолицеви матраци ТЕД

Матраци ТЕД са най-популярната и продавана марка за матраци в България, както и една от водещите фабрики за производство на матраци, легла и аксесоари за спалня в Европа. Матраци Тед са синоним на качество и уют повече от 15 години сред българският потребител. В последните години се наложиха като една от водещите фабрики в Европа по производство на матраци и продукти за спалня. Матраци ТЕД достигнаха върхови постижения в последните години и в износа на своите продукти в повечето водещи европейски държави.

Матраци ТЕД произвеждат разнообразие от продукти, между които се нареждат и еднолицеви матраци с неповторим комфорт и елегантност. Серията еднолицеви матраци ТЕД в нашия онлайн магазин се състои от няколко модела, които се предлагат с различни височини, размери и състав, в зависимост от потребностите на нашите Клиенти:

Еднолицев матрак Колори

Еднолицев матрак Колори е матрак с Бонел пружини, дървена подматрачна рамка, атрактивен и свеж десен. Височината на матрака е 20 см, гаранцията му е 2 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на еднолицев матрак Колори

Еднолицев матрак Колори Д

 

Еднолицев матрак Колори Д

Еднолицев матрак Колори Д е модел с ядро от полиуретанова пяна, с капитонирана полиестерна дамаска и дървена подматрачна рамка. Височината на му е 16 см, гаранцията е 2 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на еднолицев матрак Колори Д 

Еднолицев матрак Колори Д

Еднолицев матрак Awa

Еднолицев матрак Awa е с пружини Бонел и полиуретанова пяна, прошивка с мемори пух в дамаската и дървена рамка. Височината на модела е 22 см, гаранцията му е 5 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на еднолицев матрак Awa

Еднолицев матрак Awa

Еднолицев матрак Lavender Duo

Еднолицев матрак LAVENDER DUO е с покет пружини, мемори пяна и полиуретанова пяна. Матракът е с дамаска от памучен материал с нанокапсули от лавандула, притежаващи успокояващо действие. Матракът е висок 21 см, гаранцията му е 5 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на еднолицев матрак Lavender Duo

Еднолицев матрак Lavender Duo

Еднолицев матрак Favourite Nova

Еднолицев матрак Favourite Nova  модел с ядро от ортопедични покет пружини и калъф  от луксозен текстил TED Balance. Височината на му е 22 см, гаранцията е 5 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на еднолицев матрак Favourite Nova

Еднолицев матрак Favourite Nova

Еднолицев матрак Armida

Еднолицев матрак Armida е  модел с ядро от профилирана полиуретанова пяна и дамаска от нетъкан текстил. Височината на му е 23 см, гаранцията е 5 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на еднолицев матрак Armida

Еднолицев матрак Armida

Еднолицев матрак Silver Exclusive

Еднолицев матрак Silver Exclusive е  модел с ядро от Multi Pocket Spring System и oбемни частици мемори пяна. Височината на му е 21 см, гаранцията е 5 години. 

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на еднолицев матрак Silver Exclusive

Еднолицев матрак Silver Exclusive