Матраци ТЕД - двулицеви матраци 

Матраци ТЕД са най-големият производител на матраци и продукти за легла в България, една от водещите фабрики за производство на матраци, легла и аксесоари за спалня в Европа.
Матраци ТЕД произвеждат разнообразие от продукти, между които се нареждат и предпочитаните двулицеви матраци с неповторим комфорт и практичност. Серията двулицеви матраци в нашия онлайн магазин са разнообразни, те се предлагат с различни височини, размери и състав, в зависимост от потребностите на нашите Клиенти:

Матрак Lavender Memory 

Двулицев матрак Lavender Memory  е непружинен матрак. От едната му страна има 5 см слой мемори пяна, а от другата - профилирана NOVA FLEX пяна, която осигурява масажиращ ефект. Матракът има аромат на лавандула, вложен в дамаската и сваляем калъф. Височината му е 23 см, и е с 8 години гаранция.

 
Матрак Lavender Memory

Матрак Lavender Duo

Матрак Lavender Duo е пружинен матрак с актуалните покет пружини. Височината на пружините е 8 см, което създава по-комфортно усещане. В ядрото на матрак Lavender Duo има още полиуретанова пяна и слой мемори пяна.Калъфът е напоен с нанокапсули от лавандула.Височината на матрака е 22 см,гаранцията му е 10 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на двулицев матрак Lavender Duo

Матрак Lavender Duo

Матрак Ergo Comfort

Матрак Ergo Comfort притежава ядро от покет пружини с ортопедично въздействие, Body Care пяна с поддържащ ефект и Мемори пяна, подпомагаща снемането на напрежение от тялото. Външният калъф на матрака е от висококачествен текстил, полиестер (62%) и плат Lyocell с влакна Tencel. Височината на матрака е 25 см, а гаранцията му е 8 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Ergo Comfort

Матрак Ergo Comfort

Матрак Favourite Nova Orthopedic

Двулицев матрак Favourite Nova е с ядро от покет пружини, полиуретанова пяна и слой мемори пяна. Калъфът е от висококачествен текстил. Височината му е 20 см., а гаранцията на матрака е 10 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Favourite Nova Orthopedic

матрак Favourite Nova Orthopedic

Матрак Awa

Двулицев матрак Awa е модел с бонел пружини и полиуретанова пяна. В дамаската на матрака има прошит мемори пух. Височината на матрак Awa е 19 см, с 5 години гаранция.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Awa

матрак Awa

Матрак Silver Exclusive

Матрак Silver Exclusive е матрак с покет пружини, слой мемори пяна и полиуретанова пяна. Калъфът е със сребърни нишки, височината на матрака е 19 см. Гаранцията му е 8 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Silver Exclusive

матрак Silver Exclusive

Матрак Ergo Disc

Двулицев матрак Ergo Disc е ергономичен матрак с ядро от Ergo Disc (Body Care) пяна и профилирана зонирана пяна (Body Soft). Матракът е анатомичен модел с функционален ерго диск и сваляем калъф. Височината му е 21 см, гаранцията му е 5 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Ergo Disc

матрак Ergo Disc

Матрак Матера

Двулицев матрак Матера е висок клас матрак, който има ядро от покет пружини, полиуретанова пяна и слой мемори пяна. Дамаската е изработена от плетен висококачествен текстил. В нея са вплетени магнитни нишки, защитаващи от геопатогенните влияния. Височината му е 26 см. Гаранцията на матрака е 10 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Матера

матрак Матера

Матрак Flex Fusion

Двулицев матрак Flex Fusion е с ядро от двустранно профилирана Body Soft пяна, Body Care и HR - пяна. Дамаската е изработена от висококачествен текстил, който е непрошивен. Матракът е лесен за поддръжка, тъй като калъфът му има цип. Гаранцията му е 10 години,а височината е 26 см.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Flex Fusion

матрак Flex Fusion

Матрак O-zone+

Двулицев матрак O-zone+ е ергономичен матрак с 4 слойна конструкция. Матракът притежава качествена дамаска - Neo Vogue. Височината му е 28 см, а гаранцията 10 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак O-zone+

матрак O-zone+

Матрак Flex Fit

Двулицев матрак Flex Fit е модел от висок клас, който притежава ядро от профилирана пяна - Body Comfort и слой HR-пяна. Матракът има вътрешен и външен калъф. Дамаската е луксозна, калъфът се сваля посредством цип.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Flex Fit

матрак Flex Fit

Матрак Astrea Ortho

Двулицев матрак Astrea Ortho е матрак от висок клас с ядро от покет пружини и дебел слой полиуретан с висока плътност, който не се деформира с времето. Матракът притежава висококачествен калъф, от памук и полиестер, с цип, който лесно се пере на 30 градуса. 

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Astrea Ortho

матрак Astrea Ortho

Матрак Memo Optima

Двулицев матрак Memo Optima е матрак от висок клас с ядро от стотици ортопедични покет пружини с отлична вентилация,  едностранно разположен слой мемори пяна - 5 см и Body Care пяна. Матракът притежава качествена дамаска - Visco Sense. Височината му е 26 см, а гаранцията 10 години.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Memo Optima

Матрак Memo Optima

Матрак Nuvola

Матрак Nuvola    Двулицев матрак Nuvola е пружинен матрак. Ядрото му е от двойна микро покет система (1600 независими пружини) и слоеве HR пяна за максимален комфорт. Матракът е ръчно изработен в България. Височината му е 28 см, и е с 15 години гаранция.

►► Разгледайте пълно описание, размери и цени на матрак Nuvola

Матрак Nuvola