Детски продукти от матраци Латекс ЕКОН

Колкото по-малко е едно детенце, толкова повече време прекарва то в сън или в легнало положение. Малките съкровища се нуждаят от наистина здравословен сън, за да се оформят правилно телата им и да растат здрави и безгрижни. Освен рано формираните навици от родителите у мъниците, са им необходими и правилни аксесоари за сън, за да заспиват без проблемно и да се будят готови за игра. Матраци Латекс ЕКОН са специализирани в изработката на латексови продукти за спалня, оборудвани са с най-модерните машини и отлично разбират нуждите на потребителя от всяка една възраст.

Детски продукти Латекс ЕКОН

Детски матраци Бебе от матраци Латекс ЕКОН 

Детски матраци от серията Бебе на матраци Латекс ЕКОН предоставят най-добрите качества на латекса и други естествени материали, които да се грижат за деликатната физика на вашето дете. Латексът е с изключително гъвкава структура, което позволява свободни движения на тялото, без напрежение или натиск, което е особено полезно за подрастващите, които сменят многократно позата си на сън през нощта. Освен това, латексът осигурява опора точно там, където е най-необходимо. Така, вашето дете ще изгради най-правилна позиция за сън, което ще го предпази от изкривявания. Не на последно място, латексът има естествени алкални свойства, които не позволяват в него да се образуват и задържат влага и микроорганизми. За нежно докосване до меката бебешка кожа се грижи специалният калъф от памук, който е и от полза за родителите, които лесно могат да го свалят, благодарение на пришития цип, и да го изперат.

Детски матрак Бебе

Детски матрак Бебе 

Детски матрак Бебе е с ядро, изградено изцяло от латекс. По цялата площ на матрака са прокарани вертикални канали, които подпомагат циркулацията на въздуха и така предпазват ядрото от преждевременна амортиация, а вашето дете - от микроорганизми и влага. Дамаската на калъфа е със специална антиалтергична обработка, за да е подходящ дори за децата, склонни към алергии. Детски матрак Бебе се предлага в две височини - 10 см и 12 см - за да подберете сами индивидуалния комфорт на вашето мъниче. Моделът се предлага в стандартни за детски легла размери - 60 х 120, 60 х 130, 70 х 130, 70 х 140, като матраци Латекс ЕКОН предлагат и изработка по ваш индивидуален размер.

Детски матрак Бебе Кокос

Детски матрак Бебе Кокос съчетава в ядрото си свойствата на латекса и кокоса. Към анатомичната структура на пенолатекса, са добавени ортопедичните качества на кокоса. Комбинацията предлага повече твърдост и съответно, по-голяма опора за най-склонните към изкривяване части на детското тяло. Детският матрак Бебе Кокос ще накара детето ви да заеме най-здравословната поза за сън, без да оказва натиск върху тялото му. Освен това, кокосовите влакна са отличен влагоабсорбатор, което е гаранция, че детенцето ви ще си почива в суха и хигиенична среда. Калъфът му отново е памучен, третиран специално срещу бактерии. Детски матрак Бебе Кокос също се предлага както в стандартни, така и във ваши персонални размери. Височината му е 10 см.

 

Детски матрак Бебе Кокос

Детски възглавници от матраци Латекс ЕКОН

Възглавниците също са много важни аксесоари за бебешкия сън. За да предпазим детето си от схващания в областта на врата и раменете, трябва да подберем най-подходящия за неговите нужди модел. За щастие на всички родители, матраци Латекс ЕКОН предлагат наистина здравословна възглавница за малките съкровища. Възглавница Бебе се изработва от 100% латекс, осигуряващ правилните извивки на детските врат и рамене, без да създава напрежение. За непрестанен приток на въздух към сърцевината се грижат множеството специални каналчета, разположени по цялата площ на възглавницата. Моделът разполага със сваляема калъфка, която лесно се поддържа, и е обработена антибактериално, за да предпази от проблеми деликатната бебешка кожа. Височината на възглавница Бебе е 6 см и се предлага в два размера - 30 х 40 см за най-мъничките и 30 х 50 см за малко по-големи деца.

►► Разгледайте детска възглавница Бебе

Възглавница Бебе

Ако и вие, като всички родители, искате най-доброто за своето дете, съветваме ви да заложите на детски продукти Латекс ЕКОН. Всички те се предлагат в подходящи размери и на достъпни за всеки родител цени. Детски матраци Латекс ЕКОН, както и детска възглавница Бебе, може да поръчате чрез няколко лесни стъпки от онлайн магазина Mattro.net, а ние ще ги доставим съвсем безплатно не само до най-големите градове, но и до абсолютно всяко населено място - град или село - в страната.