Дамаски за спални и легла ISLEEP

Дамаските за леглата Orion и Cassiopeia от матраци ISLEEP са внимателно подбрани, за да отговарят на високите стандарти на италианското качество и естетика. Тези дамаски не само придават елегантен вид, но също така осигуряват комфорт и дълготрайност. Италианският стил винаги е бил символ на изисканост и комфорт, и това важи в пълна степен за дамаските.

Видове дамаски

Дамаските са изработени от висококачествени материи, които са едновременно приятни на допир и издръжливи. Те гарантират устойчивост на износване и комфорт. Дизайнът на дамаските е съобразен с най-новите тенденции в интериорния дизайн. Предлагат се в различни цветове и текстури, които могат да задоволят и най-изискания вкус. Така всеки клиент може да избере дамаска, която най-добре отговаря на личния му стил и интериор на спалнята. Цветовете, от които може да изберете са: Alaska, Crystal, Daytona, Franciacorta, Gus, Lucky star, Luna, Ornellaia, Penelope, Roma, Srima, Trevis, Valerie, Viki. Поддръжката на дамаските е много лесна, поради възможността текстилът да се сваля. Дамаските на леглата Orion и Cassiopeia са перфектен пример за съчетание на италианска елегантност, комфорт и практичност, които могат да допълнят всяка спалня със стил и уют.

Дамаски за спални и легла ISLEEP - Daytona, Ornellaia, Srima, Penelope Дамаски за спални и легла ISLEEP - Roma, Alaska, Crystal, Valerie Дамаски за спални и легла ISLEEP - Franciacorta, Gus, Luna, Trevis Дамаски за спални и легла ISLEEP - Viki, Lucky star С тези дамаски ISLEEP съчетават елегантен дизайн и висококачествени материали, за да предложат несравнимо удобство и стил във всяка спалня. Независимо от избраният цвят, леглото ви ще се превърне в истински шедьовър на съвременния интериор. Изборът на дамаска не оскъпява допълнително продукта.