Матраци Магнифлекс вече с доживотна гаранция

Кампания Вечно твой - матраци Магнифлекс

Матраци Магнифлекс отдавна са еталон за високо качество и внимателна грижа към потребителя не само в родината си Италия, но и в цяла Европа, включително и България. Продуктите на луксозния бранд са подбрани така, че да задоволят всеки от нас, независимо от нашите изисквания и финансови възможности. Magniflex предлагат не само стилни и комфортни двулицеви матраци, но и топ матраци, протектори и възглавници, чиито пълнежи са от напълно естествени материали, за да са едновременно удобни и здравословни. Доказано е, че продукти за спалня Магнифлекс имат огромно положително влияение върху всеки организъм.

►► Разгледайте всички модели матраци на Магнифлекс

Безсрочна гаранция на матраци Магнифлекс

През 2014-та година италианската марка за пръв път представя в България своята безсрочна гаранция на изискано събитие в град София, в кампанията Вечно твой. Създателите на продуктите в Италия и техните официални представители в България знаят много добре колко всеки от нас цени времето и финансите си, и не желаят по никакъв начин да ни ощетяват с тяхната загуба. Затова, ни предлагат матраци, в които да се влюбим, с чиято помощ организмът ни да е винаги тонизиран и енергичен, и които са с безсрочна гаранция. Матраци Магнифлекс произвеждат ежедневно повече от 10 000 екологично чисти матраци,  радвайки до 35 000 клиенти в над 80 страни, като всички от тях имат чудесната възможност да притежават матраци с безсрочна гаранция.

Гаранционните карти на Magniflex вече са електронни. Гаранцията на продуктите е валидна единствено с документа за покупка и при спазване на условията за съхранение и употреба.

Безсрочна гаранция - Магнифлекс

►► Разгледайте матрак Diamante Dual

Кои модели на матраци Magniflex са с безсрочна гаранция?

С доживотна гаранция са всички модели от серията Premio - моделите с дизайнерски дамаски Riviera и Daytona, ортопедичният матрак Naturcomfort Deluxe, матраци със специалната Dual Core технология за споделяне на матрака - Comfort Dual, матрак Magnigel Dual, Armonia Dual, Diamante Dual, както и супер луксозните матрак и топ матрак Virtuoso с конски косъм и други екзотични материали. 

Каква е гаранцията на останалите модели матраци Магнифлекс?

Моделите от колекция Classico са с удължена гаранция от 25 години. В колекцията са включени ортопедичния матрак Relano Neo, мекия модел Incanto, антибактериалния матрак Silvercare и луксозният матрак с флорентински дизайн Magni Grande.

Със своите нови гаранционни срокове, матраци Магнифлекс за пореден път доказват своята максимална отдаденост към потребителя, и изключителната грижа, която полагат не само технолозите и производството в Италия, но и разпространителите в България. В онлайн магазин mattro.net се предлагат всички колекции матраци на Magniflex на най-достъпни цени от цялата българска търговска мрежа. Матраци Магнифлекс се изпращат от нас с всички необходими документи, за да се ползва гаранцията, а доставката е напълно безплатна, но не само до най-големите градове, а до абсолютно всяко българско населено място! Избери своя модел Магнифлекс още днес!