Нови, оригинални решения за сън от матраци Magniflex

Италианската фирма производител на матраци Magniflex предложи на пазара нови модели матраци. Моделите следват досегашната линия на изключително качество, като някои от тях са подобрени версии на предишни модели и участват в колекциите Classico и Premio.

Нови модели на матраци Магнифлекс

В основния състав на матраците е заложена високотехнологична пяна с различни степени на твърдост и отворена клетъчна структура, която прави матраците дишащи, като осигурява добра циркулация на потока от въздух през тях. Както винаги Magniflex шокират с вечната гаранция, която дават на някои от моделите си и с неизменния си стремеж към съвършенство!

Матрак Riviera by Pierre Cardin е едно ново бижу, плод на съвместния труд на Magniflex и Pierre Cardin. Моделът на първо място грабва вниманието с впечатляващия си дизайн.

►►Разгледайте матрак Riviera by Pierre Cardin и неговите цени

Нови матраци Магнифлекс - матрак Riviera

Височината му е 30 см и е със стилна дамаска, която завършва царствената му визия. Двулицевият модел има две страни за спане, осигурени чрез добрата  композиция от хипоалергенни влакна и слой мемори пяна. Матракът предлага меко, потъващо изживяване от едната страна и ортопедична стабилност за тялото от другата страна. Естествените влакна в структурата и в дамаската му придават антиалергенни свойства. Magniflex дава вечна гаранция на матрака.

Друг, нов модел на италианската фирма, е екологичния матрак Naturcomfort Deluxe, който е от колекцията Premio и отново е с внушителна височина от 30 см.

►►Разгледайте матрак Naturcomfort Deluxe и неговите цени

Нови матраци - матрак Naturcomfort Deluxe

Моделът е подобрена версия на Naturcomfort, като съчетава в себе си последните технологични нововъведения в производството на матраци. Матракът е ортопедичен, със стабилно ядро от силноеластична пяна Eliosoft, която дава добра опора на гърба и на крайниците и отпуска напрегнатите мускули. От двете му страни има по 2 см мемори пяна(Memory Foam HD), която прави матрака мек и удобен. Дамаската му съдържа естествени дървесни влакна Lenpur, които освен че правят тъканта нежна за докосване, но и помагат за регулиране на температурата на тялото. Двулицевият матрак е с вечна гаранция!

Следващото изкушение на Magniflex е матрак Magnigel Dual. Качествата и преимуществата на този модел са неизброими. Идеята на създаването му е да превърне съня в едно вълшебно реене в облаците.

Нови матраци - матрак Magnigel Dual

Двулицевият матрак е средно мек, изграден е от няколко различни слоя, събрани в една перфектна комбинация. Основата му е от 17 см пяна Eliosoft, чиито ортопедични свойства вече изредихме и 5 см Gel Foam. Gel Foam е високо технологична иновация на Magniflex: пяна, съчетана с гел - материал, който бързо и еднакво разпределя тежестта на тялото по дължината на целия матрак. Освен това Magnigel Dual съдържа 3 см мемори пяна и допълнителен слой от същия материал в калъфа. Мемори пяната приема формата на тялото и я запомня, като предизвиква едно усещане за обгръщане и блаженство по време на сън. Вградената система Dual Core дава напълно ново, изненадващо решение на проблема при повечето двойки, свързан с различните предпочитания за твърдост на леглото. При нея ядрото на матрака се разделя на две части, които се обръщат и се получават две различаващи се една от друга основи на един и същи матрак:

Моделът е отново с височина 30 см. Матрак Magnigel Dual е изпипан до най-малкия детайл и с доживотна гаранция - просто няма да искате да станете от леглото!

Четвъртият нов модел на Magniflex e матрак Relano Neo.

Нови матраци - матрак Relano Neo

Това е двулицев, твърд матрак, по-добра разновидност на наложилия се вече на пазара Relano Bamboo. Ядрото му е от Elioform, пяна с изключително висока плътност. Матракът е с изразена ортопедичност, но разполага със страна с вградени меки влакна, създаващи чувство на уют и комфорт. Дамаската му е от текстил с високо качество, който кара тялото да се чувства добре през всички сезони, независимо от температурата. Моделът е висок 19 см, с изчистен класически дизайн, изработен според най-последните технологии в производството на матраци. 

Новите модели на Magniflex са с невероятен, изтънчен дизайн и с абсолютна гаранция за качество, която няма равна на пазара. Те продължават да творят, превръщайки съня в най-сладкото удоволствие в живота!