Онлайн магазин за матраци MATTRO.NET спонсорира първенство по джудо

На 30-31 януари 2016 г. в София се проведе европейско открито първенство по джудо Освобождение - София 2016, чийто домакин не за пръв път е България, но за пръв път шампионатът изиграва и роля на олимпийска квалификация. Турнирът е известен както в цяла Европа, така и по света със старото си име Освобождение и събра в столичната зала Фестивална стотици световноизвестни състезатели, сред които 28 българи. Събитието бе гледано от хиляди зрители и през двата състезателни дни, като присъстваха и десетки важни гости.

Mattro.net спонсорира джудото

Въпреки, че Министерството на младежта и спорта пое значителна част от разходите по организацията, сред които таксите за залата и за организацията и хонорарите на международните съдии, провеждането на турнира щеше да е невъзможно без любезното съдействие на спонсорите, към които бяха отправени благодарности от Българската федерация по джудо.

Главни Спонсори на Събитието

Сериозна финансова подкрепа оказа онлайн магазин за матраци Mattro.net, който предлага на своите клиенти матраци и продукти за съня вече повече от 6 години. Фирмата получи благодарствено писмо лично от министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

Сертификат Mattro.net

Сред останалите спонсори са водещи фирми като медиите BTV и BTV radio group, RING.BG, спортният уебсайт Nov Sport, модният гигант ADIDAS, както и много други като телекомуникационната компания Vivacom, Българският спортен тотализатор, залата Арена Армеец, автосервиз Taros Trade, финансова консултантска счетоводна къща Rich group,производителите на екипи за бойни спортове Hadjiev sport Bulgaria, на ядки Elit nuts, на газирана вода Михалково, на млечни продукти Бор-чвор, на сладкарски изделия Ови и Сари и много други.

►►Разгледайте матраци с намаление до - 60%

Mattro.net - спонсор на джудото

Mattro.net се гордее, че имаше възможността да помогне за развитието на родния спорт. Макар че, нашите спортисти не взеха големи отличия, те успяха да се включат в турнира, да се срещнат със световни джудисти и да обменят техники и информация именно благодарение на спонсорите. Онлайн магазинът Mattro.net пожелава на всички български спортисти да продължават да се развиват и се надява в бъдеще да има и други възможности за подпомагане на спорта у нас.