Онлайн магазин Mattro.net подкрепя българския спорт

MATTRO.NET за пореден път доказа, че държи на ценности като здраве, активен живот и активна почивка. Защото освен че най-големият дистрибутор на матраци е надеждният български помощник в осигуряването на здравословен и пълноценен сън, той показва щедрост и когато става въпрос за спортни инициативи.

Mattro.net подкрепя спорта

MATTRO.NET и родният футбол

MATTRO.NET показа силната си подкрепа на родния спорт, като реши да протегне ръка на местен отбор, подвизаващ се с не малкото си титли в родния град Пловдив. Производителят на така популярния напоследък матрак на градските момичета, в чиято изработка като консултант основна роля зае самата Николета Лозанова, стана официален спонсор на водещ отбор в градската футзал лига на Града под тепетата. Тук е мястото да кажем за тези, които не са наясно, че футзал е най-високото ниво на малки врати в спортните дисциплини и е под егидата на БФС. А отборотът, за който става въпрос, се казва Плазма.

Онлайн магазин за матраци MATTRO.NET - спонсор на Плазма Пловдив

Той бе създаден преди точно 10 години, а на следващата – през 2007 – вече става златен медалист на България по футзал за мъже. По-късно, през 2008 година, момчетата печелят бронзов медал в Държавното първенство по футзал. В периода между 2009 и 2014 година Плазма Пловдив печелят 23 първи места. Плазма Пловдив е тотален рекордьор в страната, като до момента е успял да регистрира 93 първи места в най-различни турнири и първенства от всякакъв ранг.

Отбор Плазма Пловдив

Последната титла на отбора е от тази година, когато печели финала на Купата на лигата на Пловдив с Оазис. Мачът завършва с драматичния резултат 5 на 2, а Плазма Пловдив за пореден път се доказват като тотални лидери по футзал у нас. От друга страна, с избора си да спонсорират точно този отбор, MATTRO.NET пък за пореден път доказват, че винаги се спират на правилните играчи. И очевидно тенденцията не важи само за производителите на матраци и аксесоари за сън.

►►Разгледайте матраци с намаление до 60%

Със своята спонсорска кампания MATTRO.NET се превръща в една от малкото пловдивски фирми, които наяве показват значимата си социалната корпоративна отговорност към обществото и благото на хората. Защото клиенти не се печелят само с добри продукти. Те се печелят с отношение, с общо достойно поведение на пазара и в реалния живот.

MATTRO.NET - основен спонсор на Европейското първенство по джудо

Между другото, футзал отбора Плазма от Пловдив съвсем не е първата проява на корпоративна социална отговорност и то конкретно насочена към подкрепата на родния спорт от страна на MATTRO.NET. В началото на тази година и по-конкретно в края на месец януари производителят на матраци и всякакви други качествени аксесоари за сън стана един от основните финансови спонсори на годишното Европейско открито първенство по джудо Освобождение - София 2016.

Календар джудо

Събитието получи мощна подкрепа от Министерството на младежта и спорта, а също така и от редица наиционални медии. И все пак, MATTRO.NET не изпусна възможността да се включи в инициативата и да предостави и своя личен принос, този път конкретно в сферата на джудото у нас. В състезанието, между другото, участие взеха точно 28 българи, като повечето се представиха повече от блестящо и показаха ниво и класа на подготовка и завидни умения в тази така мъжествена спортна дисциплина.