Матрак San Mateo

Нови модели двулицеви матраци с покет пружини

Сънят е от особена важност за здравето и качествения начин на живот, затова изборът на матрак често се оказва трудна задача за повечето от нас! За да сте сигурни, че сте направили правилния избор, заложете на матраци с Pocket система, които освен комфорт, гарантират и висока степен на ортопедичност, което от своя страна осигурява правилна позиция на цялото тяло и здравословен сън! За Вашите индивидуални предпочитания Ви представяме двулицеви матраци San Mateo и San Mateo Memory.

Двулицев матрак San Mateo

Матрак San Mateo

Матрак San Mateo е двулицев модел, изцяло съобразен с нуждите на Вашето тяло за качествен сън и почивка, които са предпоставка за добро здраве и енергия! Ядрото е изградено от покет пружини, пакетирани в индивидуални джобчета от нетъкан текстил. Pocket системата е най-добрият избор, ако желаете да избегнете схващанията и напрежението в областта на гърба и кръста, тъй като те поддържат правилната поза на цялото тяло по време на сън! Луксозната дамаска е със съдържание на 100% памук и Алое вера, които действат успокояващо на кожата и правят модела подходящ за хора с чувствителна кожа. Добавеният цип улеснява поддръжката на матрак Сан Матео и осигурява хигиенична среда за сън, без развитие на вредни микроорганизми!

Двулицев матрак San Mateo Memory

Матрак San Mateo Memory - разрез

►►Разгледайте матрак San Mateo Memory

Специално за любителите на мемори пяна създадохме двулицев матрак San Mateo Memory. Memory пяната придава допълнителна мекота и комфорт, а в съчетание с покет пружини се превръща в най-добрата комбинация за сън в света, която доказано се грижи за Вашето тяло по правилния начин, докато Вие спите! Pocket пружините осигуряват повече опорни точки в зоните на натиск, с цел максимално отпускане на тялото, а мемори пяната, която реагира спрямо телесната температура, обгръща нежно тялото, доставяйки невероятен комфорт по време на сън! Калъфът е изработен от 100% памук и ALOE VERA, които са нежни към кожата, не предизвикват алергии или кожни раздразнения! Матрак Сан Матео Мемори е снабден и с цип за по-лесна поддръжка!