Сребърна колекция ТЕД

Нова колекция матраци Silver Collection от Матраци ТЕД

На пазара излизат нови висококачествени продукти от Матраци ТЕД - Silver Collection. Представянето на продуктите се проведе на 22.06.15г. в град Пловдив със специална презентация, организирана от производителя, на която беше представена така очакваната нова колекция. Тя ще е насочена изцяло към ефекта на сребърните нишки в състава на калъфа, както и към анатомичните и ортопедични характеристики, така важни за здравословен сън.

Освен със състава на продуктите, колекцията е привлекателна и със своята изтънчена визия, както и с достъпните цени. Матраци ТЕД отново доказват, че клиентите се печелят благодарение на качествени продукти, изработени от изключителни професионалисти. Технологията за вплитане на сребърни нишки в калъфите на продуктите предоставя добра хигиена на съня, като предотвратява образуването на вредни бактерии и акари. Среброто е естествен антиалерген, който се бори с нежеланите микроорганизми и инфекции, както и с неприятните миризми. Това гарантира свежото Ви събуждане и работоспособност през деня. За да се чувства човек енергичен, е от особено значение на какъв матрак спи, а когато това са продуктите от Силвър колекцията на Матраци ТЕД, може да сте сигурни, че сте се погрижили възможно най-добре за Вашият организъм.

Silver Collection включва четири нови модела двулицеви матраци, един топ матрак и две възглавници. Всички те са с един от най-луксозните платове, които се използват за направата на калъфи - Silver Care.

Дамаска Silver Care

Със съдържанието на сребро в дамаската не само се постига здравословна хигиена, но и ще се сдобиете с истинско бижу за Вашата спалня, на което ще се радвате дълги години. В конструкцията на моделите са включени високотехнологични материали, съчетани така, че да удовлетворят всяко едно желание на потребителя, като направят съня му по-спокоен и приятен, за да се събуди отпочинал и с усмивка. 

Комбинирани са материали като индивидуално опаковани пружини, мемори пяна, латекс, профилирана HR пяна, Nova Flex и др. Продукти, които подсигуряват максималният Ви комфорт по време на сън. Друго основно предимство на изтънчената Силвър колекция от Матраци ТЕД е ватата, която е вложена в калъфите. Екологично чиста - без химическа обработка, без използвани лепила, без притеснения за нежелани алергични реакции. Натуралната конструкция на ватата и плата придават нежност и мекота на кожата, важни за отпускането на организма.

Матрак Exclusive Memory Silver

Двулицев матрак с изключителни качества, предлагащ висок комфорт и правилна позиция на тялото, благодарение на комбинацията от мулти покет пружинна система и мемори пяна. Индивидуално опакованите пружини са двойно повече на брой от стандартните матраци, което гарантира два пъти повече опорни точки по време на сън. Не се създава излишно напрежение в мускулатурата на тялото, което от своя страна води до правилната циркулация на кръвта. Мемори пяната е материал, който реагира на телесната температура и запазва формата, възприета след натиск. Подсигурява добра анатомичност и нежно усещане. Всичко това допълнено с висококачествения калъф, прави модел Exclusive Memory Silver добър избор за Вашето здраве и комфорт.

Матрак Exclusive Memory Silver - разрез

 

►►Разгледайте матрак Exclusive Memory Silver и неговите цени

Матрак Memory Silver Flex

Двулицев модел за любителите на матраци без пружини. С висока степен на комфорт, благодарение на високоеластичната HR пяна със специално профилиране така, че да придава масажиращ ефект на тялото, спомагащ доброто кръвообращение. По този начин се избягват излишните схващания по време на сън, причиняващи неудобство в организма. Вложен е и слой термочувствителна мемори пяна, която придава допълнителна мекота, обгръща тялото и възприема извивките му. Луксозният калъф на матрак Memory Silver Flex е с цип, което позволява свалянето му за почистване. Oще едно предимство за поддържане на добра хигиенична среда за сън.

Матрак Memory Silver Flex - снимка

 

Матрак San Marino Silver

Анатомичен матрак с обособени 5 зони на комфорт, разпределящи тежестта на тялото равномерно по цялата площ на матрака, за да не се натоварва мускулатурата. Ядрото на матрак San Marino Silver е изградено от иновативния материал Nova Flex, който поддържа гръбначния стълб в идеална позиция, изключително важна за здравословен сън. Профилът и плътността на пяната са съобразени изцяло с физиката на тялото, за да се наслаждавате на спокойствие и благоприятна почивка през нощта. Калъфът е сваляем, лесен за поддръжка, като може да се пере при 40 градуса.

Матрак San Marino Silver - снимка

Топ матрак Silver Memory

Подходящ за подобряването на комфорта на стар или неудобен матрак, като внася ново усещане за мекота и нежност към тялото, допълнени и от калъф от най-висок клас. Конструкцията е от мемори пяна и полиуретанова пяна, които в комбинация предлагат различно усещане от двете страни. Така може да изберете тази, коята отговаря на Вашите изисквания или на сезона. Топ матрак Silver Memory е с цип на калъфа, което предразполага поддържането на здравословна и хигиенична среда за сън. Може да се пере при температура 40 градуса, което не нарушава отличните характеристики на текстила.

Топ матрак Silver Memory -  снимка

►►Разгледайте топ матрак Silver Memory  

Възглавница Silver Sense и възглавница Memo Silver Sense също са от ювелирната колекция на Матраци ТЕД. Калъфът отново е Silver Care, който е възможно най-подходящия за Вашата кожа и комфорт. Доказан с течение на времето в производството на продукти за сън като един от най-качествените и най-желаните платове. Silver Sense е модел със сваляем калъф, с ядро от силиконов пух, който осигурява мекота и свежест. Другият модел възглавница Memo Silver Sense е с анатомична извивка и ядро от мемори пяна, която реагира на телесната температура и Ви осигурява стабилна опора и поддръжка на правилна позиция на главата и раменете, елиминиращи неприятните схващания в областта на врата.

При избор на всеки един от продуктите на Silver Collection от Матраци ТЕД ще получите максимална грижа за Вашето здраве и качество на почивка. Разнообразието от различни по вид продукти за съня предоставя на потребителя богат избор, задоволяващ широка гама от изисквания. По този начин получавате продукт на достъпна цена, отговарящ на индивидуалното Ви чувство за комфорт.