Детски матраци РосМари

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

2 продукта

Филтри
Детски матрак Коко Baby
Детски матрак Коко Baby
от 125,00 лв.
Детски матрак Beisy Baby
Детски матрак Beisy Baby
от 98,00 лв.

Детски и бебешки матраци РосМари

Дигиталната епоха позволи да се развият множество нови възможности и сред тях е онлайн пазаруването. Днес можете само с няколко кликвания да си купите необходимите продукти и това важи също за спални и легла, матраци и нужните им аксесоари. За да направите това, един страхотен онлайн магазин е Mattro.net. Там се предлагат разнообразни такива продукти на различни марки, всички от които висококачествени, като при това ще ви бъдат доставени безплатно до Русе, Шумен, София, Хасково, Благоевград, Варна, Силистра, Видин, Пловдив, Ямбол, Сливен, Кърджали, Кюстендил, Велинград, Свиленград, Бургас, Монтана, Ловеч, Плевен, Добрич, Стара Загора, Велико Търново, а също така и за останалите села и градове в България.

Детски матраци Росмари

Сред многобройните продукти в Mattro.net важно място заемат детските и бебешките матраци РосМари. За тяхното производство отговаря екип професионалисти, които са с дългогодишен опит в сферата, но при това никога не спират да проучват новостите, въведенията, различните технологии, най-съвременните тенденции и откритията за материалите. Те също така знаят колко важно е да са информирани за нуждите на потребителите и затова провеждат различни пазарни проучвания, за да разберат какво търсят българските клиенти и да успеят да им го доставят.

Производство, размери, цени

При изработването на матраците РосМари за детски и бебешки легла се спазват най-високите стандарти и изисквания в бранша, що се отнася до безопасност и до качество. Не се използват токсични материали, а само екологично чисти такива, като прави продуктите на компанията безопасни не само за околната среда, но също така и за хората. В производствения процес са включени съвременни технологии, първокласна апаратура и голямо внимание към детайлите.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

Детски матраци Росмари - снимка

Сърцевините на детски и бебешки матраци РосМари свободно пропускат въздушните струи. Това води до свойството, наречено проветривост. То е отговорно за елиминирането на риска от развитие на вредни микроогранизми в ядрото на матрака, като това включва акари, бактерии и други.Тези модели също така са с ортопедични свойства. Благодарение на това не само тежестта на тялото на детето ви равномерно ще се разпредели по повърхността на матрака, но също така и гръбначният му стълб ще остане в правилна позиция, докато детето спи. Това гарантира намаляване риска от гръбначни изкривявания и други подобни увреждания. Освен това тези продукти са комфортни и удобни, като при това се предлагат на изключително достъпни цени.Матраците на РосМари за детски и бебешки легла са на ниски цени и създават здравословна и удобна среда за пълноценен сън.

Зареждане...