Матраци РосМари | Еднолицеви и двулицеви | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Матраци РосМари

Матраци РосМари

Матраци РосМари с ниски цени за всички размери

Матраци РосМари са сред най-предпочитаните евтини матраци у нас. Българската фирма за аксесоари за сън – Геномакс –  вече неведнъж е доказвала своите ценности и мисия като успешни и резултатите са налице и днес. Този производител се влияе единствено и само от последните тенденции в сферата на качествените матраци, като до днес има десетки модели с ортопедични и анатомични свойства, успели да подобрят качеството на сън на хиляди хора из цяла Европа. Матраци РосМари разполага с колекции от двулицеви матраци. Потребителят намира в тях обещание за перфектната почивка, но също така и значителна инвестиция за здравето, което е непостижима химера без пълноценна почивка и отмора. Днес, ние от MATTRO.NET ще ви запознаем с най-добрите модели Матраци РосМари, за да подберете това, което наистина идеално ще пасне на вашите нужди и ще отговори на изискванията ви за първокласен и пълноценен сън.

Описание на еднолицеви Матраци РосМари

Матраци Роси са класически модел матраци с обемна вата и деликатни памучни влакна, предоставящи истинска наслада при допир и гаранция за чудесна почивка. Благодарение на своя филц Spundbound този дизайн ви дава възможност да се отървете от досадните болки във врата и краката след ставане от сън.

Матраци РосМари - матраци felia

Матраци Felia разполагат с безшумен ефект, който ви дава възможност да защитите половинката си от своите среднощни въртения в леглото, ако по принцип страдате от неспокоен сън. Със своите спираловидни чашки, моделът пренасочва разположението на гръбначния стълб, ако лягате в неправилна и не особено здравословна поза.
Както става ясно и от името му, матрак Due comfort е за хората с особени претенции за удобство по време на сън. Двойният стандарт за комфорт е осигурен високоеластичното двуслойно полиуретаново ядро. Този матрак е наличен и в пролетен вариант с еко материи и иновативна изработка за повече лекота и удобство.
Матрак Симо, както и разновидността му Симо D, е с с дървена рамка, силиконова вата и полиуретанова или пружинна основа – идеалната комбинация за дълготраен и комфортен матрак, който е подхдоящ за цялото семейство.

Характеристики на двулицеви Матраци РосМари

Сред двулицевите матраци на Геномекс , определено, бихме искали да похвалим няколко модела, които по един или друг начин създадоха добро впечатление на екипа на MATTRO.NET – матраци Simple с перфектната си двусезонна функция за терморегулация, Матрак 3D ventilation за естествено проветряване и защита от вредители, матраци Coco Sleep с еко пяна на водна основа за бързо заспиване и събуждане с усмивка, Матрак NeoLatex за отлична циркулация на въздуха и двойна основа за дълготраен и продължителен ефект без бърза развала, а също така и матрак Beisy срещу бактерии и болки в кръстта, Матрак Sunny за адаптивност на тялото и идеалната поза за сън, матрак Maxi с гъвкава еко мемори пяна и отличен механизъм срещу дискомфорт в ставите и матрак Felia Pocket със средна степен на твърдост и антиикарови свойства.