Детски матраци ISLEEP

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

1 продукт

Филтри
Детски матрак Baby Friends
Детски матрак Baby Friends
от 159,00 лв.

Детски и бебешки матраци iSleep

Mattro.net е изключително добре познат в мрежата онлайн сайт, който ви осигурява страхотната възможност да закупите матрак, спалня, легло или аксесоари за спалното си помещение, без да трябва да излизате от дома си. Отзивите на посетителите на този сайт са отлични, а още един чудесен плюс е че ви бива осигурена безплатна доставка до Силистра, Добрич, Русе, Шумен, Монтана, София, Видин, Варна, Перник, Благоевград, Велинград, Бургас, Пловдив, Хасково, Ямбол, Свиленград, Плевен, Велико Търново, Сливен, Стара Загора, Разград и всички други градове и села в България.Една от разнообразните категории в сайта е свързана именно с детски и бебешки матраци, като в нея фигурират и тези на iSleep. Това е широко известна компания за производство на матраци, в която работят само професионалисти с подходящи квалификация и умения.

Детски матраци iSleep

Те се стремят да ви предложат превъзходни продукти и за да постигнат целта си провеждат различни проучвания на състоянието на пазара, за да проверят разликите между предлагането и търсенето, както и нуждите на клиентите. Също така внимателно проучват всяка новост в индустрията, което включва техники, технологии и тенденции.

Производство, размери, цени

Специалистите в компанията не използват токсични материали. Напротив, при производственият процес биват подбрани единствено материали, които са 100% екологично чисти, за да бъде защитено здравето на потребителите и безопасността на околната среда. Екипът използва първокласни технологии и се води по най-съвременните тенденции, за да създаде страхотен продукт, като при това спазва и най-високите изисквания и стандартни на индустрията, що се отнася до безопасност и качество.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

Детски матраци iSleep - снимка

Едно от най-ценните качества, които притежават матраци iSleep за детски и бебешки матраци, е тяхната проветривост. Това се постига, благодарение на комбиниране на качествени материали с първокласни технологии, което позволява в сърцевината на всеки детски и бебешки матрак въздушните струи да се движат свободно. Това, от своя страна, ще направи невъзможно развитието на всякакви вредни микроорганизми (например акари, бактерии и т.н.) Друго свойство, което материалите, използвани за матраците, осигуряват, е ортопедичност. Благодарение на тази характеристика ще сте сигурни, че гръбначният стълб на детето ви ще може да заеме правилна поза по време на сън, а тежестта на тялото му ще се разпредели равномерно. Всичко това се комбинира с удобство и комфорт, и мекота.Не на последно място идва цената. Тя също е примамливо свойство на детските и бебешки матраци iSleep, той като е съобразена с възможностите на потребителите и всеки може да си я позволи.

loader
Зареждане...