Матраци isleep | Безплатна доставка и топ цени | Mattro.net
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Матраци isleep

Матраци isleep-снимка

Матраци isleep с безплатна доставка от Mattro.net

Матраци isleep е популярен бранд на качествени продукти за сън, който съсредоточава производството си във водещи европейски фабрики в Италия и Португалия. Разумните цени и безупречното качество правят марката разпознаваема и предпочитана от клиентите по цял свят. Производителят залага на висококачествени материали, стилен дизайн и иновативни технологии, които гарантирано да удовлетворят изискванията за здравословен сън, качествена почивка и максимален комфорт в леглото. В продуктовия каталог на матраци isleep всеки потребител лесно ще открие за себе си най-удобния матрак и подходящи аксесоари като подматрачни рамки, топ матраци и възглавници. Правилната възглавница също е важна част при постигането на пълноценен сън, затова и в портфолиото на бранда ще откриете богато разнообразие от мемори възглавници. За най-малките пък може да изберете детски матрак isleep, с който може да бъдете спокойни, че предоставя на детето ви безопасна и хигиенична среда за сън и игри. Свържете се с консултантите на онлайн магазин Mattro.net на тел. 0882 711 279 и 032/815 979, за да получите ценни съвети и насоки при избора на вашия матрак. Решението е изцяло ваше, а безплатното транспортиране до адреса ви е наш ангажимент.

Матраци isleep - модели, материали и размери

Богатата продуктова гама на производителя е съвкупност от различни модели двулицеви матраци с различни материали за всеки вкус, тегло и поза за сън. Марката предлага ортопедични матраци, анатомични матраци и ергономични модели в зависимост от опората, която е нужна за вашето тяло. Относно степента на твърдост, потребителят също може да избира, защото моделите на isleep варират според вашите изисквания - от меки модели до твърди варианти, подходящи за хора с болки в гърба, кръста или мускулите. Дали моделът да бъде с покет пружини или без пружини, също е изцяло ваше решение, но едно е сигурно - който и модел да изберете, той ще бъде с отличителната за бранда висока гаранция за дълготрайност на продукта. Особено подходящо решение за двойки е иновативната технология Double Core, която при луксозните модели позволява разместването на отделните елементи на ядрото, с цел постигане на индивидуален комфорт. Всички модели се произвеждат в добре познатите стандартни размери като 82 х 190, 90 х 200, 120 х 190, 160 х 200, 164 х 200, 180 х 200, както и в индивидуални размери по поръчка на клиента.

Матраци isleep - memory relax


За възможно най-комфортния и спокоен сън, матраци isleep залагат само на доказани материали, които притежават показатели като дълготрайност, безвредност и устойчивост на деформации. Запазената марка материали за бранда са специалната високоеластична пяна и мемори пяна, които за разлика от масовите видове на пазара, притежават редица предимства относно качеството и комфорта по време на сън. Други популярни материали, използвани в конструирането на продуктите са гел пяна с охлаждащ ефект, Graphene мемори пяна и покет пружини, а в дамаските - Алое Вера, бамбук и сребърни нишки, които допринасят за антибактериалната защита. Стилната визия на всички продукти е завършена с приятна дамаска с различни видове текстил според вашите лични предпочитания. За да транспортирате лесно своя нов матрак isleep и да сте сигурни, че той ще пристигне чист и в перфектен външен вид, производителят залага на удобна вакуумна опаковка под формата на руло.

Матраци isleep - аксесоари за добър сън

Освен с двулицевите матраци, брандът е добре оценен от потребителите и заради качествените аксесоари за сън - протектори за матраци, възглавници, подматрачни рамки и топ матраци. Сигурно си задавате въпроса с какво точно тези аксесоари могат да подобрят съня ви? Истината е, че освен матрака, основна роля за добрия сън играе и подходящата подматрачна рамка за него, която е способна да удължи живота му, проветрявайки непрекъснато ядрото и предотвратявайки задържането на влага. Възглавниците са друг продукт, който често е подценяван, но който всъщност може да елиминира болките във врата и напрежението в раменете. Колекцията възглавници isleep включва ортопедични и анатомични модели с комфортна мемори пяна. Протекторът за матрак е препоръчителен, за да запазите възможно най-дълго безупречен външния вид на любимия матрак и да предпазите ядрото му от проникване на течности.

Матраци-isleep

Изберете качествен сън на разумни цени с разнообразните продукти на матраци isleep и се насладете на комфорт, здравословна среда за сън и дълготрайни материали. Поръчайте още сега вашия матрак isleep с безплатна доставка до адрес и на най-добри цени онлайн от Mattro.net.