Помощен филтър

Матраци iSleep

Сортирай по
-20%
Матрак Cosmopolitan
519,20 лв
649,00 лв
-20%
Матрак Metropolitan
583,20 лв
729,00 лв
-10%
Матрак Memory Spring
296,10 лв
329,00 лв
-10%
Матрак Vitalcare
359,10 лв
399,00 лв
-10%
Матрак BodyRest
242,10 лв
269,00 лв
-10%
Матрак CoolComfort
314,10 лв
349,00 лв
-8%
Матрак Memory Relax
284,28 лв
309,00 лв
-6%
Матрак Memory Silver
375,06 лв
399,00 лв
-3%
Матрак OrtoClassic
193,03 лв
199,00 лв

Матраци iSleep

Матраци iSleep

Матраци iSleep представляват евтини матраци с високо качество на изработка, доказано оригинален произход и с перфектно подбрани материи. Техните модели са семпли и с изчистен дизайн, който, категорично ще пасне и най-луксозната или класическа спалня. Матраци iSleep са без пружинa, a освен това,  са и ортопедични, проветриви и оказват правилна опора на тялото. Ние от MATTRO.NET нерядко сме предлагали именно матраци iSleep на хората с проблеми в ставите и бързото заспиване. С годините тази фирма се доказа като производителят с най-иновативните и смелите, но и работещи решения за проблемен сън и ортопедични проблеми. Екипът на MATTRO.NET може да ви предложи осем отлични модела двулицеви матраци с марката iSleep, като всеки от тях разполага със съответната функция, която би била разрешението и на вашия здравословен проблем или гаранция за перфектната заслужена почивка.
Mатрак Memory Silver гарантира идеална и улеснена циркулация на въздуха, с което не се позволява задържане на влага и развиване на бактерии във вашето легло. Луксозният калъфът е с 2 см. Memory foam и сребърни нишки, които са природен антиоксидант със здравословно влияние, неутрализират бактериите и повишават имунитета.
Матрак New Wave разполага с иновативно решение за запазване на правилната стойка на гръбначния стълб, като ви осигурява добра позиция на тялото. Калъфът на модела е уплътнен със слой мемори пяна, която е термо чувствителна и придава допълнителна мекота на матрака. Освен това текстилът на калъфа е обработен с алое вера, което има антиалергични свойства и великолепно влияние върху кожата, поддържайки я млада и еластична.
Матрак Memory Spring е с индивидуално пакетирани пружини Pocket Spring. Това е една от най-ортопедичните системи за спане, която предлага отлична поддръжка и опора на гръбначния стълб. Този модел също е покрит с антистатична материя с алое вера.

Матраци iSleep - Memory Relax

Матрак Memory Relax има двоен слой мемори пяна и 3D дишаща мрежа за свободно преминаване на въздуха. Дамаската от висококачествен текстил е преминала специална антиакарна и антибактериална обработка, което превръща модела в изключително подходящ за хора, склонни към алергии.
Матрак CoolComfort ви защитава от появата на бактерии и акари, благодарение на антибактериалната и антиакарната обработка, през която е преминал. Освен това, този модел пристига завит на руло, за да може да бъде максимално защитен по време на транспортиране до вашето населено място. Напомняме ви, че MATTRO.NET доставя продуктите си до всяка точка на страната.
Матрак Grande притежава покет пружини за перфектна опора на гръбначния стълб, допълнителен слой профилирана пяна, а също така и антибактериален и антиакарен механизъм за здравословния ви сън.
Матрак Corona е със сърцевина от устойчива пружинна Бонел система и пяна с висока еластичност от двете страни. Този ортопедичен е чудесно решение за хора с проблеми със ставите и мускулите.
Матрак Ambassador  е комбинация от класическа Бонел система и съвременен дизайн. Предоставяйки ви завиден комфорт и уют в леглото, моделът дължи уникалните си свойства най-вече на своето пружинно ядро, което е обхванато от двете страни с високоеластина пяна за повече стабилност.  Поради високата си степен на ортопедичност, матракът гарантира перфектна опора на цялото тяло. Матрак Ambassador притежава и зимна страна, която съхранява топлината в леглото, а също така и лятна за прохлада през по време на жегите.

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ЕООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2017 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.