Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net
0700 200 22 - Телефон за информация и поръчки

Безплатна доставка до всички села и градове!

Покупки на изплащане през Unicredit Bulbank с 0% лихва

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Оценка 4.33 (3 гласа)
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Матраци на изплащане

Продукти на лизинг

Всички продукти в онлайн магазин Mattro.net (включително и промоционалните) могат да бъдат закупени на лизинг към Unicredit Bulbank. Това, което трябва да направите e, при поръчка да отбележите начин на плащане "лизинг", ако правите поръчката през сайта, или да информирате консултанта в случай, че желаете да заявите поръчката си по телефона или в чат системата на сайта. След като поръчката ви бъде обработена ще получите обаждане от представител на банката, за да уточните всички подробности относно кредита. До 24 часа ще получите и обаждане за потвърждение на поръчка и дали сте одобрени за лизинга. В случай, че продуктите ви са на стойност над 300 лв, изплащането е с 0% оскъпяване на 5 равни вноски.

Пример: Еднолицев матрак Lavender Duo - 180 x 200 на цена 438.20 лв. При получаване на пратката заплащате 87,64 лв., след което ще дължте още 4 вноски на стойност 87,64 лв.

Ако желаете да поръчате продукти, които са на стойност по-малка от 300 лв или искате да получите информация относно вече сключен договор за  лизинг, трябва да се свържете с кредитния консултант на телефон 0894 539 469 или на email адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

При нужда от помощ, съдействие или информация, не се колебайте да се свържете с нас чрез посочените телефони, чат системата или на email адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Pin It