Подарък при покупка на матрак от mattro.net

Възглавници - Mollyflex

Сортирай по

Възглавници Mollyflex

Обща информация

Сред средите на онлайн света има много възможности, които улесняват живота ни. Например, можем да посочим онлайн магазините. Благодарение на тях лесно можете да откриете нужните ви уреди, предмети, аксесоари и всякакви стоки като цяло. Това означава, че ако ви е необходима нова възглавница, това лесно може да се уреди. Сред най-популярните сайтове, както за възглавници (и други спални аксесоари), така и за легла и спални и матраци е именно Mattro.net. За да улесни още повече клиентите си, магазинът доставя продуктите безплатно до Силистра, София, Сливен, Пловдив, Варна, Бургас, Ловеч, Шумен, Русе, Плевен, Видин, Враца, Монтана, Хасково, Ямбол, Стара Загора, Казанлък, Кърджали, Велинград, Кюстендил, Стара Загора, Плевен, Перник, а и до останалите населени места в страната ни.
Онлайн магазинът предоставя на потребителите си широка продуктова гама, от която да избират.

Възглавници Mollyflex

 

Част от нея е отделена на възглавниците на фирма за матраци Mollyflex. Те биват произвеждани съответно най-високите стандарти в индустрията и екипът, който отговаря за изработването им, е съставен от професионалисти. Те следят състоянието на пазара, за да открият какво ви е нужно. Също така са наясно с тенденциите и технологиите в индустрията, които могат да оптимизират както самия процес по производството, така и крайния продукт.

Производство, размери, цени

В процеса на производство на всяка възглавница Mollyflex биват включени единствено материи и материали, които са екологично чисти, тъй като така се защитава здравето на хората, както и безопасността на околната среда. Включени са високотехнологични процеси, модерни тенденции, съвременни технологии и изключително внимание към всеки детайл.

Размери на възглавници Mollyflex:

  • 42 х 72 х 10 см
  • 42 х 72 х 12 см
  • 42 х 72 х 13 см
  • 42 х 72 х 14 см

Възглавници Mollyflex - снимка

Сред предложенията на компанията са включени мемори възглавници Mollyflex, както и ортопедични, и анатомични такива. Днес всеки е наясно със свойствата на мемори пяната – тя се нагажда към индивидуалните извивки на тялото за мекота и комфорт. От друга страна анатомичните и ортопедичните Mollyflex възглавници са предвидени специално за хората, които страдат от болки и заболявания в областта на врата, тъй като подкрепят главата и гръбначния стълб в областта на шията в правилна позиция, която да не напряга прекомерно тези зони.
Друга отлична характеристика е сравнително ниската цена на всяка възглавница Mollyflex. Това позволява да не харчите прекомерно много пари, но да получите качествен продукт, който ще ви осигури комфортен и здравословен сън.

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за нашия бюлетин

Желая да получавам E-mail бюлетин и се съгласявам данните ми да бъдат обработени с цел изпращане на рекламни съобщения.
ИНТЕРШОП ООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2018 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.