Матраци Molliflex с ПРОМО ЦЕНИ за всички модели и размери
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Матраци Mollyflex

-45%
Матрак Square
1525,70 лв
2774,00 лв
-45%
Матрак Viscofresh
1017,50 лв
1850,00 лв
-45%
Матрак Venezia Coral
2542,10 лв
4622,00 лв
-45%
Матрак Montreal
748,00 лв
1360,00 лв

Матраци Mollyflex

 

Матраци Mollyflex с италианско качество

 

 

Висококачественият италиански производител на евтини матраци Mollyflex е доказал причината за лидерските си позиции на пазара за висококачествени матраци. Факт е, че моделите на тази фирма вече години наред се предлагат по цял свят и то на стелажа с луксозни стоки за бита, а често тя е била повод за подобряване репутацията на компании от сферата на туризма. Екипът на MATTRO.NET може, също, да ви предложи отлично подбрана колекция от най-доброто сред Матраци Mollyflex. Днес, ще ви разкажем повече за тези страхотни двулицеви матраци, като обърнем специално внимание на основните предимства, с които се открояват отделните модели.

Какви модели матраци Mollyflex се предлагат?

Матрак Phisyotech Light разполага с иновативна формула за правилното разпределение на теглото на тялото ви върху леглото, с което ви се позволява да спите не просто комфортно, но и здравословно, без да изпадате в грешната поза, като накланяте тежестта на дадена посока.
Високата степен на ергономичност съвсем не е единственото предимство на Матрак Viscofoam S-Line. Този модел разполага с първокласна памучна обвивка, докосваща нежно и деликатно кожата, поради което той е идеален за хора с алергии или чувствителна кожа.
Матрак Viscofoam Fresh – перфектната комбинация от свежа визия, двойна гаранция за комфорт за хората, страдащи от болка в ставите и двусезонна повърхност, както и топлоизолация.
Матрак Viscofoam Top – високоеластичен, антиалергичен и двуфазен в разположението на тялото върху леглото. Всичко това дава гаранция за идеалната почивка, която всеки един от вас заслужава, най-вече ако ежедневието ви е изпълнено с динамика и стрес.
Матрак Phisyotech Top има три слоя, всеки от които гарантира различни удобства по време на сън. Осезаема е лекотата, с която този модел пасва почти на всякакъв тип легло и тяло в зависимост от индивидуалните му нужди, включително и тези свързани с хронични болки в мускулите, ставите или хрущялите.

Матраци Mollyflex-Viscotech class матраци

Матрак Viscotech Class е перфектният антистатичен, антиалергичен и антиакарен матрак. Той има прелестно външно покритие, което премахва опасността от бактерии и ви дава идеалната почивка за всички сезони, като освен това, разполага и със свойството подобряване на въздушната циркулация.
Матрак Quebeq се смята за най-стилният модел от гамата с двулицеви матраци Mollyflex. Той е третиран със специален соев разтвор, за да се създаде антиалергичната функция, а освен това разполага и със сменяема калъфка от ново поколение.
Матрак Michelangelo има перфектни ортопедични свойства и високата степен на анатомичен ефект. В комбинацията си те даряват тялото с наслада от почивката, а също така ви предпазват от схващания и събуждане в кисело настроение.
Mатрак Viscofoam Aloe Merino има покритие от алое вера за чувствителна кожа, а също така и свойството да запазва оптималната температура във вашето легло. Този модел е особено любим на хората със здравословни навици на живот.
Матрак Medical Form е препоръчват за хора с болки в кръста и мускулите. Той значително намалява напрежението в ставите и ви предпазва от заемане на неправилна поза на сън, което допълнително би засилило дискомфорта от хроничните ви заболявания, свързани с костите или двигателния апарат.
Матрак Polilattex Aloe Merino и Матрак Polilattex Plus имат иновативно действие срещу проблеми със заспиването и антиалергични качества за хора, които трудно намират материя, от която кожата да не се обрива или засяга по друг подобен негативен начин.