Детски и бебешки матраци Mollyflex на СТРАХОТНА цена
Матраци на топ цени за всички модели и размери от Mattro.net

Детски матраци - Mollyflex

Детски и бебешки матраци Mollyflex

Обща информация

Пазаруването в днешно време е силно улеснено, благодарение на интернет технологиите. Те позволяват създаването на онлайн магазини, където са събрани множество стоки, които можете да закупите само с няколко кликвания. Сред тези магазини фигурира Mattro.net. В него се продават спални и легла, матраци и спални аксесоари. Освен това ще получите безплатна доставка до Варна, Добрич, Бургас, Ямбол, София, Перник, Силистра, Монтана, Видин, Русе, Плевен, Благоевград, Плевен, Шумен, Велинград, Сливен, Хасково, Кюстендил, Стара Загора, Кърджали, Велико Търново и останалите села и градове на територията на страната.В продуктовата гама на Mattro.net голямо място заемат матраците на Mollyflex, сред които са включени матраци за детски и бебешки легла.

Детски матраци Mollyflex

Екипът по производството се състои от професионалисти, които имат дълъг опит и много знания относно изработването на матраци. Те винаги са в час с новите технологии, съвременните тенденции и всички открития в индустрията. Но също така постоянно следят пазарното състояние и провеждат множество проучвания на търсенето и предлагането, за да разберат какво желаят потребителите и да им го доставят.

Производство, размери, цени

Детски и бебешки матраци Mollyflex се използват единствено екологично чисти материали. По този начин се гарантира безопасността на околната среда и на хората. Същевременно се осигурява високо качество, благодарение на първокласните технологии и изключително внимателното отношение към всеки детайл. В производствения процес на матраците за бебешки и детски легла са спазени всички стандартни и изисквания на индустрията.

Размери (варират според модела):

60 х 120 см, 60 х 135 см, 65 х 135 см, 70 х 140 см, 70 х 180 см

Детски матраци Mollyflex - снимка

Мненията на потребителите сочат, че съотношението между цена и качество на продуктите на Mollyflex е отлично. С други думи, качеството на всеки детски и бебешки матрак е изключително високо, като цената му е достъпна за българските потребители.При производството на тези продукти се използват технологии и материали, които позволяват свободно движение на въздушните струи в сърцевината на матраците, което гарантира проветривост на ядрата. Това възпира развитието на вредните микроорганизми като микроби, бактерии, акари и други.Плюс това матраците за детски и бебешки легла с тази марка притежават ортопедични свойства. Това подпомага правилния растеж на гръбначния стълб на детето ви, тъй като го поддържа в правилна форма по време на сън, като същевременно разпределя равномерно тежестта на тялото, така че да няма прекалено натоварване на някоя от частите на тялото. Не са пропуснати комфорта и удобството, нито здравината и мекотата.Казано накратко, детските и бебешки матраци Mollyflex осигуряват на вашето дете здравословна (благодарение на ортопедичните и антибактериалните свойства) и удобна среда за пълноценен сън, като при това са на ниски цени.