Възглавници за хотели

Матраци с намалени цени -80% и подарък възглавници

 

 

25-25 от 25 продукта

Филтри
-50% Възглавница Comfort S
Възглавница Comfort-S
от 65,47 лв.

Възглавници за хотели

Обзавеждането на хотел е важна и отговорна задача за всеки собственик, защото това е условие за приятния престой на гостите. Правилно подбраните легла и матраци са основна мисия за всеки хотелиер, но не трябва да се подценяват и аксесоарите - възглавници, завивки, кувертюри и протектори за матраци. Освен, че завършват визията на спалното помещение, те имат водеща роля за релакса и спокойния престой. Предвид факта, че хотелите се посещават от различни хора - деца, възрастни, хора с алергии и с чувствителна кожа, трябва да се обърне специално внимание на плата и пълнежа им с цел те да бъдат подходящи за всички. Професионалистите от Mattro.net от дълги години са специализирани в обзавеждането на хотели и къщи за гости, като подбират внимателно и индивидуално, според нуждите на конкретния обект продуктите за сън, а доставката е напълно безплатна.

Възглавници за хотели

Възглавницата е продукт, който често се подценява, но истината е, че той е много важен, тъй като влиза в пряк контакт с кожата и оказва влияние върху дихателните пътища. Точно затова възглавниците за хотели трябва да бъдат с изявени антибактериални и антиалергични характеристики, и да бъдат подменяни по-често. В онлайн магазин Mattro.net ще откриете различни модели възглавници на различни цени и в различни размери на водещи производители, но нашите консултанти ще ви дадат професионален съвет и ще изготвят за вас специална оферта, съобразена изцяло с изискванията ви. Предлагаме възглавници за всеки вкус - латексови възглавници, възглавници от мемори пяна, възглавници със силиконов пух и много други на популярни марки. В нашия сайт може да избирате между различни произовдители - както български, така и утвърдени на световно ниво - възглавници ТЕД, възглавници Латекс ЕКОН, възглавници НАНИ, възглавници Блян и възглавници Парадайс са само част от предложенията, от които може да избирате.

Специални оферти на възглавници за хотели

При обзавеждането на вашия обект, не забравяйте да се оборудвате и с калъфки за възглавници и протектори за възглавнци,  които освен че гарантират високо ниво на хигиена, значително удължават живота на самата възглавница.  С правилно подбраните възглавници за хотели, със сигурност ще гарантирате качествено обслужване и здравословен сън за вашите посетители, защото водещата задача на всеки хотел е да предложи отдих, спокоен сън и приятно преживяване на своите гости.

Възглавници за хотели - производители

Ако ви предстои да подмените старите възглавници или да оборудвате вашия нов хотел, може да разчитате на съветите и препоръките на консултантите от Mattro.net. Те не само ще ви предложат най-добрия избор, но ще ви предоставят най-добра цена! Спестете си лутането в морето от предложения и се доверете на нас, защото вашите гости са важни и за нас и защото знаем кое е важно за тях!

loader
Зареждане...