Помощен филтър

Надматрачни протектори

Сортирай по

Надматрачни протектори за матраци

Надматрачни протектори за матраци

Скъпи приятели, екипът на Mattro.net ви напомня, че покупката на качествени матраци съвсем не е достатъчна, за да си осигурите качествен сън. За да можете да се радвате на своите страхотни матраци максимално дълго време, е добре да обмислите варианта да ги запазите и предпазите от неприятни фактори като прах и замърсявания, акари и влага, а освен това и да забавите износването и похабяването. Ние ви предлагаме следното решение срещу всички тези негативни последици, които могат да настъпят с любимите ви евтини матраци: купете надматрачни протектори и осигурете дълготраен живот на своите матраци!
В категорията ни с надматрачни протектори, започваме с продуктите на Don Almohadon. Надматрачни протектори Don Almohadon се предлагат в няколко разновидности в зависимост от вашите предпочитания и изисквания. Надматрачен протектор Risas Tencel Fitted е първокласен продукт с терморегулиращи свойства и допълнителна топлина, която, със сигурност очаквате и търсите за зимния сезон. В допълнение, Надматрачен протектор Alergias Natura е чудесна опция за потребителите, които търсят 100% натурални продукти. Този антиакарен протектор носи насладата да спите върху естествен памук с приятен допир и без никаква вреда и за най-чувствителната кожа. Надматрачен протектор е еластичен, направен от памук, с Sanitized антибактериално третиране на своите тъкани, той не се свива при пране и е натурален екологичночист продукт.
Надматрачни протектори Нани са изцяло изработени в духа на концепцията, стояща и зад матраци Нани – перфектно съчетание от качество и комфорт, без никакви компромиси от гледна точка на антиалергични покрития и възможност за лесно съхраняване и поддръжка. Можете да избирате между надматрачни протектори Нани за лято и зима, както и да се спрете на класическия вариант или да инвестирате малко повече средства, но да предпазите своя любим матрак от негативното действие на влагата върху него с прекрасния непромокаем протектор Нани.
Ако пък се почитатели на матраци Тед, задължително разгледайте и богатата гама от надматрачни протектори Тед. В момента те ви предлагат следните опции за перфектна защита от похабяване и замърсяване на вашия матрак: непромокаем протектор Перфекта, непромокаем протектор Класик и класическия надматрачен протектор Тед с над 10 вида размера според вашата спалня.
Потребителите с особено внимание към варианта за непромокаеми протектори, биха могли да се спрат и на непромокаеми протектори Блян. В комбинация с чудесен, лек, мек и комфортен матрак Блян ще си осигурите истинска и дълготрайна наслада по време на вашата почивка.
Непромокаем протектор Парадайс представлява първокласен непромокаем текстил и капитонирана антибактериална термовата и висококачествена памучна дамаска. Той има удобни колани за неподвижно закрепване. Продуктът съвсем спокойно позволява пране в домашни условия.
Надматрачни протектори Mollyflex са поредната гама от протектори с различни опции според вашите индивидуални нужди. От Mollyflex ви предлагат уникални протектори от мемори пяна, както и няколко иновативни серии Relax, Fresh и Siena!
Последно, но не по важност, не забравяйте да разгледате и оригиналната колекция Надматрачни протектори Magniflex. Непромокаем хавлиен протектор Easy и Непромокаем протектор с борд Comfort са най-новите попълнения на италианския производител, а класическият и така силно предпочитан от потребителите Непромокаем протектор с борд Natura Eucalypt е с антибактериално покритие и двойна степен комфорт с ароматни и успокояващи евкалиптови нотки!

Нашите партньори и марки

Методи за разплащане

Плащане по Банков път Плащане с MasterCard Плащане с VISA VeriSign

Абонирай се за специални оферти

ИНТЕРШОП ЕООД
България, 4000 Пловдив

0700 200 22 (национален телефон)
0885 545 060 / 0884 943 216 / 032 815 979
Всички продукти изложени в онлайн магазина Mattro.net се доставят напълно безплатно до всички градове и села на територията на България!
Mattro.net © 2010 - 2017 Всички права запазени.
Онлайн магазин за матраци и продукти за спалня. Еднолицеви и двулицеви матраци. Безплатна доставка до всяко населено място.